Cine este noua iubită a lui Bobby Păunescu. Prima imagine cu partenera regizorului

Cine este noua iubită a lui Bobby Păunescu. Prima imagine cu partenera regizorului

Bobby Păunescu, în vârstă de 49 de ani, a petrecut Revelionul cu partenera lui, iar la noaptea dintre ani, aceasta a publicat prima imagine cu regizorul. Se pare că sunt împreună de câteva luni.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

De-a lungul timpului, Bobby Păunescu s-a iubit cu Monica Bîrlădeanu, Maria Marinescu și Alice Peneacă, toate prezențe numai una și una. După o perioadă discretă, în care nu s-a mai afișat alături de vreo prezență feminină, regizorul nu a mai avut nicio reținere.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Maria Blacioti este de profesie medic ginecolog, are aproape 50 de ani și s-a distrat de minune alături de iubit în noaptea dintre ani, potrivit Cancan. Partenera regizorului a imortalizat toate momentele, postând pe Instagram cele mai tari faze ale serii.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Bobby Păunescu, pe numele său real George Marius Păunescu, este fiul cel mic al omului de afaceri George Constantin Păunescu. În 2007, presa scria că Bobby Păunescu a reușit să dubleze afacerile familiei, estimate atunci la 1,5 miliarde de euro.

El s-a implicat în industria cinematografică, iar filmul „Moartea domnului Lăzărescu”, al cărui producător este, a câștigat la Cannes, în 2005, premiul „Un Certain Regard”. Nu numai activitatea importantă ca producător și regizor de film a atras atenția presei, ci și relația pe care acesta a avut-o cu Monica Bîrlădeanu.

Întrebat dacă a suferit vreodată din dragoste, Bobby Păunescu a mărturisit cu sinceritate faptul că a suferit de multe ori, scrie Mai mult decât atât, el a mărturisit că relația lui Monica Bîrlădeanu s-a încheiat în anul 2012, pe cale amiabilă, însă la întrebarea dacă a fost părăsit sau a fost el cel care a părăsit, Bobby Păunescu a răspuns că în permanență a fost și va continua să fie părăsit de femeile din viața lui.

„În permanență! Nu există senzație mai puternică și mai plăcută decât să iubești și să suferi din dragoste! Chestia asta cred că m-a ajutat foarte mult și în film, să pot să scriu, să pot să mă duc jos, să urc! Că să fim mai exacți pe date să spunem așa, ne-am despărțit în 2012, pe 10 august!”, a spus el.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191