Cine este noua iubită a lui Bogdan de la „Insula iubirii”. A fost concurentă la „Chefi la cuțite”

Cine este noua iubită a lui Bogdan de la „Insula iubirii”. A fost concurentă la „Chefi la cuțite”

Bogdan Cîrlan are o nouă iubită, după ce Claudia Florescu l-a părăsit la trei luni de la încheierea filmărilor de la „Insula iubirii”. Actuala parteneră a fostului concurent a devenit cunoscută după ce a participat la un show celebru de la Antena 1.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

anunță că Bogdan Cîrlan, fostul concurent de la „Insula iubirii”, se iubește cu o fostă concurentă de la „Chefi la cuțite”. Cunoscută ca Bad Angie sau „favorita lui Cătălin Scărlătescu”, Angie Moisescu ar fi într-o relație cu fostul iubit al Claudiei Florescu. Angie a participat în sezonul 4 al celebrului show culinar de la Antena 1.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

„Noua mea iubită mă susține din toate punctele de vedere, dar nu financiar, așa cum poate crede foarte multă lume. Noua mea iubită, sau cum vreți voi să-i spuneți, mă acceptă fix așa cum sunt eu, a spus că ea nu vrea să mă schimbe cu absolut nimic, că ea s-a îndrăgostit de mine fix așa cum sunt eu. Ea mă respectă și mă acceptă fix așa cum sunt eu”, a spus Bogdan, pe rețelele de socializare.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Acum rămâne de văzut cum va evolua relația lor, având în vedere că idila s-a înfiripat de doar câteva săptămâni. Chiar dacă fostul concurent de la „Insula iubirii” a început o nouă relație, el nu a șters pozele cu Claudia Florescu de pe rețelele de socializare.

Bogdan a explicat că momentan nu se va afișa pe rețelele de socializare cu iubita lui, pentru că aceasta este persoană publică și nu dorește să fie expusă. „Nu am voie să pun momentan poze cu iubita mea, pentru că este persoană publică. Când o să fie ok să ne afișăm și să punem pozele respective sau să apărem împreună, atunci o vom face fără nicio problemă, fără regrete, fără nimic”, a spus concurentul de la Insula Iubirii.

La ultima ceremonie a focului, Bogdan Cîrlan a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Claudia Florescu. Bruneta a acceptat, însă la trei luni după încheierea filmărilor, ea a decis să pună punct relației.

„Vreau să părăsim insula nu doar împreună, ci împreună ca o familie”, a zis Bogdan, extrem de emoționat, în finala „Insula iubirii”. „Cred că este răspunsul meu este evident”, a spus Claudia Florescu.

Povestea lor de dragoste s-a încheiat la trei luni după terminarea show-ului de la Antena 1, iar concurenta a spus ce a nemulțumit-o la fostul ei partener și motivul pentru care l-a părăsit.

„După revenirea noastră în România a fost o perioadă frumosă, o perioadă cu ambiții, după care lucrurile s-au schimbat. La distanță de vreo 3 luni am decis să ne despărțim. Îi place să trăiască în confortul lui și asta niciodată nu mi-a plăcut la el, că nu a făcut măcar un pas mai mult decât putea”, a mărturisit Claudia.

Bogdan a suferit enorm după ce iubita lui l-a părăsit: „Am avut o cădere, nu aveam chef să muncesc, nu aveam chef să fac absolut nimic. Și în momentul de față mă întreb de ce am căzut, de ce m-am lăsat. Cred că a fost relaxarea aia dată de faptul că nu pot să o pierd”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191