Cine este Patrocle, cățelul pierdut pe care îl caută o întreagă Românie. Povestea care a emoționat toată țara

Cine este Patrocle, cățelul pierdut pe care îl caută o întreagă Românie. Povestea care a emoționat toată țara

În urmă cu câteva zile, Patrocle s-a pierdut în București, iar de atunci, întreg orașul încearcă să îl găsească.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Pe data de 17 martie 2024, Patrocle s-a pierdut în București, iar familia lui îl caută neîncetat. Cățelușul are blănița maronie, este blând, de talie mică și este tare fricos. Bucureștenii și-au dat întâlnire prin Capitală, încercând să îl găsească pe cățeluș, însă, până acum, el nu a fost găsit.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

În timp ce se afla în lesă, la plimbare prin București, Patrocle s-a speriat de claxonul unei mașini, s-a smucit din mâna stăpânului său, iar de atunci nu a mai fost văzut.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

„Abia aștept dimineața, să sune telefonul, că te-au găsit și te-au luat azi. Să ne povestească ce bine ai dormit în alt pat și tu să vii bucuros acasă, știind că mai bine ca-n patul tău nu e nicăieri.

Hai să facem din povestea asta un capitol, o pagină pe care s-o răsfoim repede, repede doar ca să trecem la pagina următoare în care povestim despre ziua în care ne-am reîntâ, Patrocle, hai să ne vedem mâine, oriunde, unde vrei tu, în București. Noapte bună, Patrocle. Îți scriu din patul tău și din casa ta. Noi suntem la tine, tu unde ești? Pe mâine, da? Oriunde. Și-o să vezi că locația e tot în inimă”, este unul dintre mesajele pline de durere scrise pe Facebook de Alexandra Pașca, care l-a salvat pe Patrocle, iar acum își dorește să îl aducă acasă din nou și să îl reunească cu stăpânii lui.

Stăpânii lui Patrocle oferă o recompensă pentru găsirea acestuia, de la 500 de lei (pentru o poză), până la de lei pentru cel care rămâne lângă cățeluș până când ajung la el salvatorii. De asemenea, stăpânii îi roagă pe cei care îl văd pe Patrocle să nu încerce să pună mâna pe el, deoarece se va speria și va fugi.

„Alexandra Pașca trăiește un coșmar și imploră, ne roagă, a ajuns să ofere bani doar pentru o veste, un lucru de-al lui, un semn!! Suntem în București chiar nimeni să nu-l vadă?

„Ofer 500 lei recompensă pentru prima poză cu Patrocle.

Ofer 200 lei recompensa pentru poza cu hamul si lesa, la gunoi, in sant, rupte, oricum.

Ofer 1000 lei recompensa celui care sta lângă el pana ajungem, îl urmărește încet dacă încă se plimba, orice care ne duce la prinderea lui.

Le ofer impreuna si dacă același om îmi da si poza si sta lângă el. ( 1500 lei )

Primesc poza, îmi dați contul, transfer, nu întreb nimic.

Trăiesc un coșmar și dacă nu mai mor acum, nu mai mor niciodată.

Primesc mesaje e acolo, e acolo, el e. Două mesaje în același timp, distanță de km între cele două locații. Nimeni nu face poze. E un joc, o farsă, un teatru?

O sa aflu vreodată adevarul?”, scrie în mesajul postat pe pagina de Facebook a adăpostului de animale Kola Kariola.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191