Cine este Radu, polițistul din Sibiu care a murit, după ce a fost lovit de o maşină în timp ce dirija traficul: „Un om deosebit” / FOTO

Cine este Radu, polițistul din Sibiu care a murit, după ce a fost lovit de o maşină în timp ce dirija traficul: „Un om deosebit” / FOTO

Cine este polițistul din Sibiu care a murit, după ce a fost lovit de o mașină în timp ce dirija traficul. Mesajul postat pe Facebook de primarul din Cisnădie, Gheorghe Huja, în amintirea lui Radu Trihenea.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Într-o zi care ar fi trebuit să fie una obișnuită de serviciu, dar care s-a transformat într-un coșmar pentru orașul Cisnădie din județul Sibiu, polițistul local Radu Trihenea și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Cine este polițistul care a murit, după ce a fost lovit de o mașină

În vârstă de 38 de ani, Radu Trihenea era mai mult decât un simplu polițist local. El era un adevărat sprijin pentru cetățeni, cu o experiență de peste 16 ani în serviciul statului.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

În mijlocul unei situații de urgență, în care pericolul inundațiilor amenința zona, Radu Trihenea își făcea datoria cu devotament și curaj, dirigând traficul în Cisnădie. Însă, într-o clipă tragică, un cetățean străin de 55 de ani a pierdut controlul volanului, iar mașina sa l-a lovit pe agent în plin, transformând o zi de muncă într-o tragedie.

Primarul din Cisnădie, Gheorghe Huja, a transmis condoleanțe familiei și a exprimat aprecierea pentru contribuția lui Radu Trihenea în slujba cetățenilor.

De câți ani lucra în domeniu

Polițistul local avea o experiență vastă, de peste 16 ani, în domeniul serviciului public și era apreciat de către colegi și locuitorii din zonă.

Radu Trihenea va rămâne numai o amintire în sufletele celor ce l-au cunoscut și apreciat de-a lungul anilor. Apropiații polițistului sunt devastați de durere în aceste momente.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191