Cine este Roxana Dobre, soția lui Florin Salam. Cei doi formează un cuplu de aproape 10 ani

Cine este Roxana Dobre, soția lui Florin Salam. Cei doi formează un cuplu de aproape 10 ani

De aproape 10 ani, Florin Salam (43 de ani) și Roxana Dobre (35 de ani) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Anul trecut, au ales să își unească destinele și să își spună marele DA! Artistul a întâlnit-o pe aleasa inimii lui într-o perioadă în care suferea foarte mult. Însă, cine e Roxana Dobre?

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Soția lui Florin Salam, Roxana Dobre, are frumoasa vârstă de 35 de ani. În urmă cu aproximativ 10 ani, atunci când cântărețul avea cea mai mare nevoie de o persoană care să îi poată oferi afecțiune și înțelegere în viață, aceasta i-a devenit parteneră. Cei doi au împreună trei copii. S-au căsătorit anul trecut, iar Roxana Dobre a devenit oficial soția lui.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Înainte, Florin Salam a fost căsătorit cu Fănică, care s-a îmbolnăvit și s-a stins din viață la vârsta de 27 de ani, iar împreună au doi copii, pe Betty și pe Dani. Înainte să formeze un cuplu cu Roxana, artistul a cerut permisiunea copiiilor lui.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

„Prima oară, până să mă prezinte copiilor, a trebuit să-i ceară voie lui Betty să spună despre povestea noastră și să aibă acordul fetei. N-am făcut niciun pas până atunci.(…) Atunci când a auzit cum povestea el despre o femeie, pentru că nu mai avusese parte să-l audă pe tatăl său vorbind așa despre altcineva, s-a emoționat foarte tare și-și dorea foarte mult să-l vadă și pe el liniștit și să aibă pe cineva”, a declarat Roxama, potrivit

Deși relația lor a început în urmă cu 10 ani, scânteia a apărut în momentul în care s-au întâlnit prin intermediul unei bune prietene, de la acea vreme. „Ne știam unul pe celălalt. (…) Eram din două lumi total diferite, din cauza job-ului lui, nu prea ne intersectam. Ne-am întâlnit prima oară într-un club, dar nimic mai mult, ne-am zâmbit, ne-am salutat și cam atât.

Soarta a făcut să ne întâlnim în momentul respectiv, printr-o prietenă de-a mea, cu care avea o gașcă și ieșea. Eram într-un parc și a dat un mesaj unei prietene și am mers la masă, că ne invitase el și am vorbit cu el ca și cum l-aș fi cunoscut de-o viață întreagă, nu mă mai săturam de vorbit. Cred c-am vorbit vreo două ore”, a mai adăugat soția lui Florin Salam.

Roxana Dobre și Florin Salam au avut parte de o nuntă de vis anul acesta, iar cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. „Este foarte frumos să fii soția lui Florin Salam, dar pe cât este de frumos, pe atât este de greu și de complicat și de obositor, la un moment greu pentru că nu este mereu lângă noi, timpul nostru ni-l petrecem 99,9% singuri, eu și copiii cei mici și cei mari. Într-adevăr, muncește foarte mult, tot timpul lui îl acordă oamenilor și publicului lui, și fanilor care sunt foarte înrăiți și nu-i poate refuza și automat de asta este foarte greu, pentru că munca lui… 

Nu ne bucurăm împreună de beneficiul ăsta, de câștigul lui, suntem separați. Adică muncește în fiecare zi, nu avem nici măcar o zi pe săptămână să ne-o petrecem împreună și este foarte greu, la un moment dat. Noi nu ne-am consumat iubirea, pentru că am stat foarte puțin unul cu celălalt”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191