Cine este șoferița drogată care l-a omorât pe Matei cu mașina. Femeia de 38 de ani din Brăila avea viteză foarte mare: ”Țipam la ea” / FOTO

Cine este șoferița drogată care l-a omorât pe Matei cu mașina. Femeia de 38 de ani din Brăila avea viteză foarte mare: ”Țipam la ea” / FOTO

Caz tulburător în Brăila! O șoferiță s-a urcat la volanul mașinii sunt influența drogurilor și a accidentat mortal un băiețel. Femeia care l-a omorât pe Matei are 38 de ani și avea viteză foarte mare în momentul impactului. Martorii au făcut dezvăluiri îngrozitoare.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Un băiețel în vârstă de 3 ani a murit în urmă cu puțin timp, după ce a fost călcat cu mașina de o femeie drogată. Accidentul mortal a fost privit și de martori, care au făcut declarații îngrozitoare despre tragedie. La scurt timp după ce Matei a murit, a fost aflată și identitatea femeii care a provocat tragedia din Brăila.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Cine este șoferița drogată care l-a omorât pe Matei în Brăila

Tragedia s-a produs sâmbătă seară, pe o stradă din Brăila. Femeia a consumat droguri, iar mai apoi s-a urcat la volanul mașinii și a condus cu viteză. În cele din urmă, viteza i-a fost fatală lui Matei, un băiețel de 3 ani care a fost călcat de femeie. Din primele informații, se pare că femeia are un copil și se află încă în libertate.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Cei care au asistat la întreaga tragedie au fost vecinii băiețelului, care au fost îngroziți de ceea ce au văzut.

O femeie a văzut mașina care a intrat cu viteză în copilul de 3 ani, iar mai apoi l-a văzut pe jos fără suflare. Toți vecinii au ieșit din case speriați de ce au auzit, însă nu au mai putut face nimic pentru băiețelul de 3 ani.

Alte accidente provocate de șoferi drogați

Accidentele rutiere provocate de șoferii drogați au fost din ce în ce mai frecvente în ultima perioadă. După ce Vlad Pascu a omorât doi tineri în 2 Mai, un alt caz a șocat întreaga țară.

O șoferiță drogată a făcut haos pe străzile din Slatina, după ce a accidentat șase mașini. Din fericire, autoturismele erau parcate, astfel că nu s-a înregistrat nicio victimă.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191