Cine este tânăra găsită moartă pe o plajă din Constanța. Cu o seară înainte Laura postase un story în care spunea cât de bine este să trăiești fiecare moment al vieții

Cine este tânăra găsită moartă pe o plajă din Constanța. Cu o seară înainte Laura postase un story în care spunea cât de bine este să trăiești fiecare moment al vieții

Turista a cerut ajutorul salvamarilor, care la rândul lor au sunat după ajutoare. Trupul tinerei a fost transportat la morga pentru efectuarea necropsiei. După câteva ore, femeia moartă a fost identificată.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Cine este tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia

Este vorba de Laura, o tânără DJ de meserie, din Turda, în vârstă de 34 de ani. Cu doar o seară înainte de tragedie, DJ Lalla postase un story în care spunea cât de important este să trăiești fiecare moment al vieții. „Bucură-te de fiecare moment pe care îl ai. Pentru că în viață nu poți să derulezi decât amintirile. Fii sigur că merită”.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Moartea Laurei este în continuare învelită în mister. Anchetatorii iau în considerare mai multe posibilități. Fie tânăra a intrat în apă iar din cauză că aceasta era foarte rece, în momentul în care a ieșit suferit un stop cardio respirator, fie s-a înecat iar valurile au adus o ulterior la țărm. Mai ales că joi dimineață vântul a bătut foarte tare, valurile erau mari iar salvamarii arboraseră steagul roșu. Nu este exclusă însă nici varianta sinuciderii.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Necropsia urmează să stabilească cu exactitare cauza morții.

Ce spun polițiștii

La data de 28 septembrie , în jurul orei , polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului.

Știre realizată cu ajutorul informațiilor furnizate de reporterul Observator Cristina Niță. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191