Cine este tânărul care a salvat-o de la înec pe fata de 16 ani în Mamaia, când alte trei persoane au murit: ”Se chinuiau să…” / FOTO

Cine este tânărul care a salvat-o de la înec pe fata de 16 ani în Mamaia, când alte trei persoane au murit: ”Se chinuiau să…” / FOTO

În urmă cu trei zile, vacanța unor tineri în Mamaia s-a transformat într-o tragedie, după ce au intrat în mare pentru a-i salva viața unei tinere de 16 de ani, care a fost trasă de curenți. În cele din urmă, eroul adolescentei a fost un alt tânăr, care a reușit să o scoată din apă, în timp ce ceilalți băieți pluteau în jurul lor. Iată cine este Dani, tânărul care a dat dovadă de curaj.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Un tânăr a impresionat pe toată lumea după ce a reușit să îi salveze viața adolescentei de 16 ani, pentru care trei bărbați au murit în mare, încercând același lucru. Tânărul a luat parte la scene îngrozitoare, însă a fost cel care a reușit să o scoată din mare pe fată, în timp ce era trasă de curenții puternici, care au dus-o în larg.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Cine este tânărul care i-a salvat viața tinerei de 16 ani în Mamaia

O adolescentă și-a văzut moartea cu ochii în Mamaia, după ce a ajuns în larg, trasă fiind de curenții și vântul puternic. Trei bărbați au încercat să o salveze, însă, din nefericire, aceștia și-au pierdut viața. Eroul fetei a devenit Dani, un tânăr care a luat skijetul și a plecat în larg după ea, să o salveze. A și reușit, în cele din urmă, deși a depus eforturi uriașe și s-a expus pericolului.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Băiatul a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre ceea ce a trăit în acele momente, fiind nevoit să își ducă ”misiunea” până la capăt, în timp ce trupurile celorlalți bărbați pluteau în mare. În cazul lor au intervenit alți salvamari, care i-au resuscitat, însă fără niciun succes. Când a ajuns aproape de ea, fata era zgâriată pe mâini și agățată în capătul pasarelei.

”Am fost sunat de un coleg de la o bază nautică din Mamaia Nord, că în zona pasarelei ( de la plaja Victoria) este o persoană în pericol de înec. Nu știam despre ce este vorba, iar când am ajuns fata era agățată în capătul pasarelei și abia se mai ținea, era zgâriată pe mâini. Celelalte 3 persoane pluteau deja și erau salvamarii care se chinuiau să îi scoată să îi resusciteze. Am apucat-o pe fată, am ridicat-o pe skijet, mi-a zis să o las puțin să se liniștească. Atunci am observat că era zgâriată pe mâini. După ce s-a liniștit am dus-o la mal și au preluat-o cei de la SMURD care deja erau acolo împreună cu poliția și jandarmeria”, a declarat Dani pentru Ziua de Constanța.

Curenții ”rip” fac ravagii pe litoral

Turiștii de pe litoralul din România trebuie să fie atenți la condițiile în care intră în mare, deoarece curenții ”rip” fac ravagii. Până în acest moment, șase persoane au murit înecate din această cauză.

Mai exact, este vorba despre curenți foarte puternici, împotriva cărora este imposibil să înoți. În cazul lor, salvamarii au transmis avertismente, astfel încât turiștii să nu își pună viața în pericol.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191