Cine este tatăl lui Dorian Popa. Artistul nu a avut deloc o relație bună cu acesta. Mama lui a fost cea care l-a crescut

Cine este tatăl lui Dorian Popa. Artistul nu a avut deloc o relație bună cu acesta. Mama lui a fost cea care l-a crescut

Dorian Popa este văzut mereu cu zâmbetul pe buze, însă puțini sunt cei care știu că, de-a lungul anilor, artistul a trecut și prin momente dificile. Influencerul nu a avut deloc o relație bună cu tatăl său. Când bărbatul s-a stins din viață, vloggerul nu a mers la înmormântare și chiar a declarat că nu regretă că nu a fost prezent. În schimb, Dorian Popa are o relație specială cu cea care i-a dat viață.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Dorian Popa este unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști din România! De-a lungul anilor, vloggerul a reușit să câștige admirația a milioane de oameni care îi urmăresc cu deosebit interes activitatea pe care influencerul o are în mediul online. Deși este văzut mereu cu zâmbetul pe buze, puțini știu că vloggerul ascunde o dramă.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Dorian Popa nu a avut deloc o relație bună cu tatăl său

În urmă cu ceva vreme, în cadrul unui podcast, Dorian Popa a vorbit despre părțile mai puțin cunoscute din viața lui. Artistul a povestit că părinții lui au divorțat când el avea doar 16 ani și că nu și-a putut ierta tatăl.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

La un moment dat, tatăl artistului ar fi vrut să-i facă o maşină cadou acestuia, dacă el promitea că nu va mai avea nicio legătură cu mama sa. Dorian Popa însă, nici nu a vrut să audă.

Dorian Popa are o relație specială cu mama lui

Dorian Popa are o relație specială cu mama lui pe care o consideră o adevărată eroină. Din momentul în care tatăl lui s-a „rupt” de familie, Luminița Popa a fost cea care a fost și mamă și tată pentru artist.

„De la mama am învățat în primul rând rezistența la rău și zâmbetul pe buze, indiferent de cât de grea este viața. Sunt două dintre coordonatele care m-au ajutat foarte mult. Ea a avut o viață chinuită, dar a zâmbit și a fost mereu sociabilă. Și-a dorit mereu fericirea, chiar dacă această stare a cam fugit de mama” , mărturisea Dorian Popa în urmă cu ceva vreme.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191