Cine este vedeta găsită moartă pe plajă în Mamaia! Turiștii au găsit-o și au sunat la 112 / FOTO

Cine este vedeta găsită moartă pe plajă în Mamaia! Turiștii au găsit-o și au sunat la 112 / FOTO

S-a aflat cine este femeia găsită moartă în Mamaia! Este vorba despre o cântăreață foarte cunoscută din România, pe care turiștii au descoperit-o fără suflare și au sunat la 112. Ei bine, în cele din urmă s-a aflat și identitatea ei.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

În urmă cu câteva ore, turiștii din România au tărit șocul vieții lor, când au descoperit pe plajă în Mamaia un trup neînsuflețit. Acesta aparținea unei femei, iar poliția l-a preluat. Ei au fost cei care au sunat la 112, iar acum s-a aflat cine este femeia care a murit. Șocul a fost cu atât mai mare când s-a descoperit că aceasta este o artistă cunoscută din România!

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Cine este vedeta găsită moartă în Mamaia

Polițiștii au identificat cadavrul găsit pe plajă în Mamaia și au constatat că aparține celebrei cântărețe Laura Claudia Roșca, cunoscută ca și DJ Lalla în lumea mondenă din România! Aceasta era urmărită pe rețelele de socializare de nume mari din industrie și avea o mulțime de proiecte în desfășurare.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Celebra cântăreață locuia în Turda, în județul Cluj și a fost identificată datorită tatuajelor pe care le are pe piele. Ultimele ei postări de pe rețelele de socializare lasă să se înțeleagă că trecea prin momente dificile și ar fi suferit chiar de depresie.

Astfel, oamenii legii iau în calcul și un posibil gest necugetat. Însă, primele date arată că aceasta ar fi murit înecată, având în vedere circumstanțele în care a fost găsită. Aceasta era îmbrăcată în slip și un tricou.

Un alt cadavru a fost găsit în Focșani

În urmă cu doar câteva zile, un alt cadavru a fost găsit în Focșani, într-o mașină. Acesta aparținea unei femei, care a fost dată dispărută de soțul ei în urmă cu mai mult timp. Bărbatul a alertat autoritățile, însă tot el a fost cel care a găsit-o. Ulterior s-a descoperit că femeia avea trei copii și 32 de ani și deținea un salon de cosmetică în oraș.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191