Cine l-a ajutat recent pe Irinel Columbeanu cu bani: „I-a trimis fără să îi ceară!”

Cine l-a ajutat recent pe Irinel Columbeanu cu bani: „I-a trimis fără să îi ceară!”

Viața lui Irinel Columbeanu (66 de ani) bate orice peliculă de film! Dacă în urmă cu câțiva ani locuia într-o vilă – palat la Izvorani, conducea mașini de lux ce le găseai doar pe coperțile revistelor și avea domnișoare de pe podiumul de modă la braț, acum este singur, fără bani și trăiește la azil.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

De două luni de zile, Irinel Columbeanu își duce zilele la un cămin de bătrâni din Ghermănești. Fostul milionar de la Izvorani nu are doar probleme cu banii ci are și probleme de sănătate. Asta pentru că înainte de a ajunge la azil fostul afacerist a suferit două AVC-uri iar la acest moment, Irinel este sub tratament. Pentru că se descurcă foarte greu cu banii, deoarece trebuie să plătească chiria la azil, pentru a putea sta acolo, surse apropiate din anturajul lui Iri ne-au dezvăluit cine i-a oferit recent o mână de ajutor:

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

„Singurul din familia extinsă a lui Irinel care i-a trimis bani recent, adică de lei, a fost cumnatul lui de la Bacău. Ei doi s-au înțeles foarte bine mereu pentru că el a fost și la nunta lui cu Moni când s-au căsătorit. El i-a trimis fără să îi ceară, omul nu este de bani gata, nu este milionar. Cât privește ajutorul de la fiica sa, Irinuca, știu că el nu are așteptări deloc să îl ajute. Ea este micuță, nu are de unde”.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Irinel Columbeanu, optimist

Apropiații fostului milionar de la Izvorani ne-am mai dezvăluit că din punct de vedere psihologic acesta este destul de bine:

„Irinel nu este deloc demoralizat, este bine. Nu îi este frică că o să rămână fără acoperiș deasupra capului pentru că este înconjurat de oameni cu sufletul mare care îl vizitează. Inclusiv fiul lui Sabin Bălașa a fost pe la el iar directorul azilului Ioan Cassian nu o să îl dea afară…pe stradă”.

Actor de reclame

Fostul afacerist a filmat, zilele trecute, și un spot publicitar, în care s-a descurcat de minune.

„Irinel a filmat o reclamă recent. Este confidențial în ceea ce privește contractul reclamei, suma de bani și cum a fost încheiat contractuș. El a făcut reclamă la un fond de investiții și chiar s-a descurcat în reclamă”, ne-au mai dezvăluit apropiații lui Irinel Columbeanu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191