Cine sunt nașii Mariei Constantin și ai lui Robert Stoica. Ambii au legătură cu lumea muzicală / FOTO

Cine sunt nașii Mariei Constantin și ai lui Robert Stoica. Ambii au legătură cu lumea muzicală / FOTO

Zi de mare sărbătoare în familia Mariei Constantin! Artista și alesul inimii ei, Robert Stoica, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, s-au căsătorit astăzi civil și religios, în compania familiei și a prietenilor. Cine sunt părinții spirituali ai celor doi îndrăgostiți.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

În cursul zilei de azi, în urmă cu puțin timp, Maria Constantin s-a căsătorit civil și religios cu Robert Stoica. Cei doi au spus cel mai important “DA” din viața lor și au devenit oficial soț și soție, iar apoi și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Cine sunt nașii Mariei Constantin și ai lui Robert Stoica

Nașii Mariei Constantin și ai lui Robert Stoica sunt Kristiyana și soțul ei, impresarul Rustem, cei care sunt și prieteni apropiați ai cuplului. În urmă cu ceva vreme, într-un interviu pe care îl acorda, Maria Constantin spunea că nu va face cununia civilă și cea religioasă în aceeași zi, însă, se pare că s-a răzgândit și a ales ca astăzi să se cunune și civil și religios.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

În urmă cu ceva vreme, Kristiyana, nașa Mariei Constantin a dădea primele detalii despre petrecerea de cununie a viitoarei sale fine și dezvăluia că artista își dorește ca toată lumea să fie îmbrăcată în alb, pentru că va fi un eveniment cu tematică.

Maria Constantin și Robert Stoica, petrecere de nuntă cu 250 de persoane

În urmă cu mai bine de o lună, Maria Constantin dezvăluia, în exclusivitate pentru Antena Stars, că petrecerea de nuntă va fi în aer liber și a dezvăluit că toate lucrurile au decurs, până la momentul interviului, exact așa cum și-au dorit. Maria Constantin și-a ales rochia de mireasă împreună cu soțul ei și nu a dorit să țină cont de tradiții.

”Mai am aproximativ o lună de zile. Nu ne stresăm, suntem liniștiți. Toate lucrurile sunt puse la punct. Doar mai trebuie să fac ultimele confirmări, mai întâi mă voi relaxa puțin în Italia, după care voi veni cu bateriile încărcate. Fix ceea ce noi ne-am propus, cam aia s-a întâmplat.

Este la locația lui Gabi Bădălău, o locație suăerbă, ne-am dorit foarte mult una în care să putem să ne desfășurăm activitatea în aer liber. O să fie foarte frumos.”, a declarat Maria Constantin, la Antena Stars.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191