Cine sunt românii care au murit împreună cu copiii lor în accidentul de la Veneția. Erau în vacanță. Lista finală a victimelor

Cine sunt românii care au murit împreună cu copiii lor în accidentul de la Veneția. Erau în vacanță. Lista finală a victimelor

Toate cele 21 de victime ale tragicului accident de la Veneția au fost identificate, după multe ore extrem de grele în care autoritățile italiene au fost într-un permanent dialog cu rudele pasagerilor din autocarul care s-a prăbușit peste un pod, în seara de 3 octombrie. Este vorba de 9 ucraineni, trei germani, şoferul italian, un croat, doi portughezi, un sud african și patru români. În ce privește conaționalii noștri, este vorba despre o familie întreagă, părinții și două fetițe de 8 și 13 ani. 

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Românii se aflau în vacanță

Victimele au fost greu de identificat pentru că multe dintre ele au fost carbonizate în incendiul care a cuprins autocarul la impactul cu solul.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

De aceea, abia după multe ore extrem de dureroase autoritățile italiene au putut transmite identitatea fiecărui pasager care a sfârșit în accidentul de marți seară de la Mestre, din Veneția. Autoritățile române anunțaseră inițial că printre pasagerii autocarului nu se află români, însă odată cu finalizarea operațiunii de identificare a venit și vestea tragică. Patru români, aflați în vacanță, se numără printre victimele tragediei. Este vorba de o familie întreagă, părinții și cele două fetițe ale lor de 8 și 13 ani.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Mihaela, în vârstă de 42 de ani şi Mircea, în vârstă de 45 de ani, se aflau în vacanță cu fetițele lor Aurora și Georgiana, două copile de 8 şi 13 ani. Familia de români era stabilită în Germania.

Presa italiană au publicat numele tuturor victimelor tragediei din seara de 3 octombrie: 

1983, Italian Alberto Rizzotto

Annette Pearly Arendse, 1965, South African

Maria Fernanda Arnaud Maciel, 1967, Portuguese

Antonela Bakovic, from 1997, Croatian

Anne Eleen Berger, 1991 Croatian

Serhii Beskorovainov, 1953, Chinese with Ukrainian citizenship

Tetiana Beskorovainova, from 1954, Moldovan with Ukrainian citizenship

Gualter Augusto Carvalhido Maio, 1965, Portuguese

Charlotte Nima Frommerherz, 2022, German

Siddharta Jonathan Grasse 1995 German

Vasyl Lomakin, 1953, Ukrainian

Daria Lomakina from 2013, Ukraine

Anastasiia Morozova, from 2011, Ukraine

Yuliia Niemova, from 1993, Ukraine

Aurora Maria Ogrezeanu, from 2015, Romanian

Georgiana Elena Ogrezeanu, 2010, Romanian

Mihaela Loredana Ogrezeanu, 1981, Romanian

Mircea Gabriel Ogrezeanu, 1978, Romanian

Iryna Pashchenko, 1993 Ukraine

Liubov Shyshkarova, 1993 Ukrainian

Dmytro Sierov, 1990, Ukrainian

Trupurile celor patru români vor fi aduse în țară

Președintele Klaus Iohannis a transmis, pe rețelele sociale, un mesaj de condolanțe familiei greu încercate.

Profund îndurerat de veștile de ultimă oră venite din Italia privind tragicul accident produs la Mestre, care a curmat și viețile a patru cetățeni români. Transmit condoleanțe și multă putere familiei îndoliate, în aceste momente de grea încercare”, a transmis și președintele Klaus Iohannis.

Ambasada României la Roma a anunţat că va acorda sprijin în vederea repatrierii, dar şi pentru eliberarea certificatelor de deces ale celor patru români morţi.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191