Cine sunt victimele tragediei de pe autostrada A1. Toți cei cinci bărbați au murit într-un microbuz strivit de două TIR-uri, la Ciorogârla

Cine sunt victimele tragediei de pe autostrada A1. Toți cei cinci bărbați au murit într-un microbuz strivit de două TIR-uri, la Ciorogârla

Accident teribil în această dimineaţă pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, în apropiere de Capitală. Patru vehicule s-au lovit în lanţ, iar un microbuz a fost complet strivit între două camioane. Tragedia a avut loc în jurul orei 8 dimineața, atunci când a venit și apelul la 112, iar imaginile pe care le-au văzut, atât pompierii, cât și polițiștii au fost de-a dreptul șocante.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

O mașină prinsă între două TIR-uri și un impact devastator.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

În interiorul microbuzului se aflau cinci persoane care și-au pierdut viața. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva. Pompierii au reuși să ajungă la vehicul după zeci de minute, fiind nevoie de cinci echipaje de descarcerare, pentru a îndepărta cele două TIR-uri și pentru a putea ajunge la epava mașinii. Trupurile celor cinci victime au fost ridicate de medicii legiști și duse IML. 

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Toți cei cinci bărbați care au murit în accident aveau între 35 și 48 de ani și erau de loc din Pitești. Microbuzul în care și-au găsit sfârșitul îi ducea în Băneasa, unde urmau să construiască un simulator de zbor. Nu au mai apucat să ajungă acolo, pentru că, la kilometrul 17, vehiculul în care se aflau a fost strivit complet între două TIR-uri și toți au murit pe loc.

În momentul de față este în plină desfășurare și o anchetă a poliției, care va stabili cine se face vinovat pentru această tragedie.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191