Cine transmite finala lui David Popovici. „Rechinul” luptă pentru aur la Mondialele din Japonia

Cine transmite finala lui David Popovici. „Rechinul” luptă pentru aur la Mondialele din Japonia

Înotătorul român David Popovici se pregătește pentru finala în prima cursă de la Campionatele Mondiale 2023. Tânărul s-a calificat luni, 24 iulie, în ultimul act al probei de 200 m liber la Campionatul Mondial de natație care se desfășoară Fukuoka.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Astăzi, la ora a României, David Popovici va fi favoritul la aurul mondial în proba de 200 metri liber. Cursa înotătorului român poate fi urmărită contracost pe platforma Antena Play. Cursa va putea fi urmărită și altfel, întrucât ea va fi televizată live tot de acest post, după cum Antena 1 a anunțat aseară, aproape de miezul nopții.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

David Popovici, cel mai bun timp în semifinalele de la Campionatul Mondial 2023

În proba de 200 metri liber, David Popovici a atins un timp record! El a obținut accederea în semifinale cu al treilea timp: 1 minut, 45 de secunde și 86 de sutimi. După ce a revenit în bazin, sportivul a parcurs cele patru ture cu timpul de 1 minut, 44 de secunde și 70 de sutimi, ceea ce i-a oferit titulatura de cel mai bun înotător în semifinale.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

A fost primul în clasament, urmat apoi de americanul Luke Hobson (1min. 44sec. 87/100) şi de sud-coreeanul Hojoon Lee (1min. 45sec. 93/100).

După finala de astăzi, David Popovici va concura și în proba de 100 de metri liber. Programul este cel de mai jos, cu mențiunea că orele sunt ale României:

*serii: în noaptea de marți spre miercuri, ora

*semifinale: mâine, între orele –

*finala: joi, ora , potrivit Adevărul.

David Popovici a primit premiul pentru sportivul anului 2022 la Campionatul Mondial

Duminică, înotătorul român David Popovici a primit premiul pentru sportivul anului 2022 din partea forului mondial de natație, la Fukuoka, din partea World Aquatics. Anunțul îmbucurător a fost făcut public și pe pagina de Facebook de către  Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191