Ciolacu a convocat mai mulți miniștri la Guvern. Întâlnire de ULTIMĂ ORĂ, în contextul protestelor care iau amploare

Ciolacu a convocat mai mulți miniștri la Guvern. Întâlnire de ULTIMĂ ORĂ, în contextul protestelor care iau amploare

Protestul fermierilor și al transportatorilor intră în cea de-a 6-a zi, după recenta întâlnire a protestatarilor cu ministrul Finanțelor, discuții care nu au avut, însă, rezultatele scontate de aceștia.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Premierul Marcel Ciolacu va avea, în aproximativ o oră, o întrevedere cu mai mulți miniștri, la Palatul Victoria, în contextul acestor proteste ale transportatorilor și fermierilor.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Fermierii cer introducerea taxelor vamale pentru produsele din Ucraina și Republica Moldova

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Discuțiile la sediul Guvernului încep la 9.30

Din câte a anunțat Guvernul, luni, 15 ianuarie, premierul va avea, începând cu 9.30, o întâlnire de lucru la care vor participa mai mulți miniștri. E vorba despre vicepremierul Cătălin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne, dar și cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, ministrul Agriculturii, Florin Barbu, și cu reprezentanți ai Ministerului Finanțelor.

Întrevederea are loc după ce reprezentanții protestatarilor nu s-au înțeles duminică, la discuțiile avute cu ministrul Finanțelor. Și s-a anunțat continuarea protestului.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191