CJ Prahova incearca sa obtina fonduri prin PNRR pentru Spitalul Judetean

CJ Prahova incearca sa obtina fonduri prin PNRR pentru Spitalul Judetean

CJ Prahova încearcă să atragă noi fonduri pentru investiții la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Cele trei proiecte care se regăsesc pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de astăzi se referă la achiziția de echipamente pentru reducerea infecțiilor nosocomiale, diversificarea serviciilor oferite la Maternitatea Ploiești și introducerea unor sisteme de cogenerare pentru creșterea eficienței energetice la nivelul unității sanitare.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

 

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

 

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

 

CJ Prahova și Spitalul Județean de Urgență Ploiești urmează să încheie un acord de parteneriat pentru depunerea și implementarea ”Proiectului de finanțare în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență -în cadrul Componentei 12 – Sănătate, Investiția I2.4 – Echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale”.

 

“În măsura în care aceste structuri vor fi dotate la nivelul standardelor internaționale în ceea ce privește asigurarea izolării pacienților (saloane cu un singur pat), a precauțiilor suplimentare de contact (accesul la echipament personal de protecție, produse medicale pentru asigurarea asepsiei, educația continuă a personalului în privința igienei), a precauțiilor suplimentare pentru transmiterea respiratorie sau prin aerosoli (echipament special de protecție, camere/saloane cu presiune negativă), aceste investiții vor conduce, pe termen lung, la consolidarea sistemului de sănătate din România și la reducerea impactului major pe care circulația germenilor multi rezistenți la antibiotice îl are, nu doar la nivel național.

Citeste continuarea AICI

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191