CJ Prahova, licitatie de 23 milioane de euro, pentru un pasaj peste DN1

CJ Prahova, licitatie de 23 milioane de euro, pentru un pasaj peste DN1

Consiliul Judeţean Prahova a lansat licitaţia pentru proiectarea şi execuţia aşa-zisului pasaj Buda, care urmează să asigure supratraversarea DN1, în nordul municipiului Ploieşti. Cu tot cu TVA, contractul are o valoare maximă estimată la 23 de milioane de euro.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Licitaţia pentru proiectare şi execuţie a fost publicată zilele acestea în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice.

SONDAJ Inscop/ Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri. PSD conduce detaşat

Valoarea estimată, fără TVA, este de puţin peste 96 de milioane de lei, din care 66 de milioane pentru construcţia propriu-zisă a pasajului. Alte 24,6 milioane ar urma să meargă doar pentru relocarea utilităţilor aflate în prezent în zona unde urmează să se realizeze construcţia, iar aproape două milioane pentru organizarea de şantier, confort datelor din SEAP. Realizarea proiectului tehnic şi a detaliilor de execuţie ar urma să coste până la 3,2 milioane. Sumele nu includ TVA-ul, iar dacă mai adăugăm şi asta ajungem la un total estimat de 114,3 milioane de lei pentru întregul contract, echivalentul a aproximativ 23 de milioane de euro.

Mii de ploieşteni au umplut centrul oraşului, de Ziua Națională a României. Diseară va avea loc un spectacol de artificii GALERIE FOTO

Noul pasaj urmează să fie realizat la ieşirea din Ploieşti spre satul Buda din comuna Ariceştii Rahtivani, în prelungirea DJ 101I, supratraversând tronsonul din Drumul Naţional 1 care deserveşte Centura de Vest a municipiului.

Citeste continuarea AICI

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191