CJ Prahova, licitatie de 23 milioane de euro, pentru un pasaj peste DN1

CJ Prahova, licitatie de 23 milioane de euro, pentru un pasaj peste DN1

Consiliul Judeţean Prahova a lansat licitaţia pentru proiectarea şi execuţia aşa-zisului pasaj Buda, care urmează să asigure supratraversarea DN1, în nordul municipiului Ploieşti. Cu tot cu TVA, contractul are o valoare maximă estimată la 23 de milioane de euro.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Licitaţia pentru proiectare şi execuţie a fost publicată zilele acestea în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Valoarea estimată, fără TVA, este de puţin peste 96 de milioane de lei, din care 66 de milioane pentru construcţia propriu-zisă a pasajului. Alte 24,6 milioane ar urma să meargă doar pentru relocarea utilităţilor aflate în prezent în zona unde urmează să se realizeze construcţia, iar aproape două milioane pentru organizarea de şantier, confort datelor din SEAP. Realizarea proiectului tehnic şi a detaliilor de execuţie ar urma să coste până la 3,2 milioane. Sumele nu includ TVA-ul, iar dacă mai adăugăm şi asta ajungem la un total estimat de 114,3 milioane de lei pentru întregul contract, echivalentul a aproximativ 23 de milioane de euro.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Noul pasaj urmează să fie realizat la ieşirea din Ploieşti spre satul Buda din comuna Ariceştii Rahtivani, în prelungirea DJ 101I, supratraversând tronsonul din Drumul Naţional 1 care deserveşte Centura de Vest a municipiului.

Citeste continuarea AICI