CJ Prahova, sedinta pe tema exproprierilor din Paulesti, pentru construirea variantei ocolitoare a comunei

CJ Prahova, sedinta pe tema exproprierilor din Paulesti, pentru construirea variantei ocolitoare a comunei

Expropierile pentru varianta ocolitoare a comunei Păulești! Proiectul se va afla pe ordinea de zi viitoarei ședințe a Consiliului Județean Prahova.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Consiliul Județean Prahova urmează să dezbată în viitoare ședință a legislativului prahovean un proiect de hotărâre care privește expropierea terenurilor pe care urmează să fie construită varianta ocolitoare a localității.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

”După ce finalizăm expropierile, ținând cont de faptul că avem finanțarea aprobată, vom scoate la licitație proiectarea și execuția lucrări. Proiectarea trebuie realizată în patru luni, iar termenul de execuție este de cel mult 18 luni. Noi preconizăm că în luna decembrie vom scoate la licitație acest proiect. Pe la sfârșitul lunii ianuarie ar trebui să avem un câștigător care să realizeze proiectare, iar pe la începutul lunii mai să înceapă lucrările la varianta ocolitoare a comunei Păulești”, ne-a declarat Cristian Apostol, vicepreședintele CJ Prahova.

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar

Proiectul urmează a fi realizat prin Programul de Investiții „Anghel Saligny”, iar valoarea lucrărilor este de 54.247.322,04 lei.

Drumul urmează să aibă statut de drum județean, clasa III-a (tip drum național) cu două benzi pe fiecare sens.

Lungimea totală a centurii ocolitoare ar urma să fie de 9,184 km, iar viteza de rulare va fi de 90 de km/h.

Traseul începe de DJ 102 (km 5+307), aproape de intrarea în localitatea Păuleștii Noi și urmează direcția nord-vest.

Intersectează DJ 155, la km 2+976 al drumului județean, respectiv km 4+289 al variantei ocolitoare, prin amenajarea unei intersecții cu sens giratoriu, traseul desfășurându-se paralel cu DJ 102 pe direcția sud – est – nord – vest, în sud-vestul comunei Păulești.

După intersecție, urmează direcția nord-vest, respectiv nord-est către finalul traseului. La final va fi amenajat un alt sens giratoriu la intersecția cu DJ 100F.

Sursa: republikanews.ro