CJ Prahova, sedinta pe tema exproprierilor din Paulesti, pentru construirea variantei ocolitoare a comunei

CJ Prahova, sedinta pe tema exproprierilor din Paulesti, pentru construirea variantei ocolitoare a comunei

Expropierile pentru varianta ocolitoare a comunei Păulești! Proiectul se va afla pe ordinea de zi viitoarei ședințe a Consiliului Județean Prahova.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Consiliul Județean Prahova urmează să dezbată în viitoare ședință a legislativului prahovean un proiect de hotărâre care privește expropierea terenurilor pe care urmează să fie construită varianta ocolitoare a localității.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

”După ce finalizăm expropierile, ținând cont de faptul că avem finanțarea aprobată, vom scoate la licitație proiectarea și execuția lucrări. Proiectarea trebuie realizată în patru luni, iar termenul de execuție este de cel mult 18 luni. Noi preconizăm că în luna decembrie vom scoate la licitație acest proiect. Pe la sfârșitul lunii ianuarie ar trebui să avem un câștigător care să realizeze proiectare, iar pe la începutul lunii mai să înceapă lucrările la varianta ocolitoare a comunei Păulești”, ne-a declarat Cristian Apostol, vicepreședintele CJ Prahova.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Proiectul urmează a fi realizat prin Programul de Investiții „Anghel Saligny”, iar valoarea lucrărilor este de 54.247.322,04 lei.

Drumul urmează să aibă statut de drum județean, clasa III-a (tip drum național) cu două benzi pe fiecare sens.

Lungimea totală a centurii ocolitoare ar urma să fie de 9,184 km, iar viteza de rulare va fi de 90 de km/h.

Traseul începe de DJ 102 (km 5+307), aproape de intrarea în localitatea Păuleștii Noi și urmează direcția nord-vest.

Intersectează DJ 155, la km 2+976 al drumului județean, respectiv km 4+289 al variantei ocolitoare, prin amenajarea unei intersecții cu sens giratoriu, traseul desfășurându-se paralel cu DJ 102 pe direcția sud – est – nord – vest, în sud-vestul comunei Păulești.

După intersecție, urmează direcția nord-vest, respectiv nord-est către finalul traseului. La final va fi amenajat un alt sens giratoriu la intersecția cu DJ 100F.

Sursa: republikanews.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191