Claudia Florescu și Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii s-au împăcat? Ce imagine a postat concurentul / FOTO

Claudia Florescu și Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii s-au împăcat? Ce imagine a postat concurentul / FOTO

Claudia Florescu și Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii s-au împăcat? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor, asta după ce concurentul de la Insula Iubirii a postat o imagine pe conturile sale de pe rețelele de socializare. Iată ce imagine a pus acesta pe Instagram, dar și ce mesaj a scris!

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Parcursul lui Bogdan Cîrlan și al Claudiei Florescu de la Insula Iubirii a fost unul frumos, iar el a cerut-o în căsătorie pe iubita lui în finala emisiunii. Cu toate acestea, cei doi s-au despărțit după emisiune și acum pare că s-au împăcat. Iată ce a postat el pe Instagram!

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Claudia Florescu și Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii s-au împăcat?

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Bogdan Cîrlan a postat o fotografie specială cu el și Claudia Florescu. În această imagine se află la o masă și stau foarte aproape unul de celălalt.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Acum fanii lor și cei care i-au urmărit în emisiune se întreabă dacă cei doi s-au împăcat acum. Alături de această poză, concurentul de la Insula Iubirii a menționat și faptul că nu este nevoie de o descriere a imaginii.

Câți bani a câștigat concurentul de la Insula Iubirii din videochat

În urmă cu mai multe zile, Bogdan Cîrlan a vorbit despre câți bani a câștigat din videochat. Concurentul de la Insula Iubirii a reușit să câștige jumătate de milion de euro în șapte ani în care a creat conținut pentru adulți pe această platformă. Acesta a câștigat peste de euro în total.

Cu toate acestea, Bogdan Cîrlan nu își amintește cu drag de acea perioadă din viața lui și nici nu mai are bani de atunci. Unul dintre viciile care l-au adus în situații limită au fost jocurile de noroc. La fel de repede cum a câștigat banii, aceștia au și dispărut din viața lui. El a pierdut tot ce a avut la cazinouri, iar acest lucru îi stârnește un regret profund.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191