Claudia Pătrășcanu a ajuns la spital în vacanța din Antalya! Ce a pățit fosta soție a lui Bădălău: „Vai de capul meu…”

Claudia Pătrășcanu a ajuns la spital în vacanța din Antalya! Ce a pățit fosta soție a lui Bădălău: „Vai de capul meu…”

Coșmar pentru Claudia Pătrășcanu în vacanța petrecută în Antalya, împreună cu cei doi copii ai săi și ai lui Gabi Bădălău. Artista a ajuns de urgență la spital și a fost chiar internată, timp de o zi.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Vacanță cu peripeții pentru Claudia Pătrășcanu (44 de ani) în Turcia! Vedeta a plecat, împreună cu ei doi băieți ai săi și ai lui Gabi Bădălău, în concediu în Antalya, la un resort de lux, să se relaxeze.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Din păcate, însă, solista s-a confrunat cu probleme de sănătate serioase, încă din primele zile ale vacanței și a ajuns, până la urmă, de urgență la un spital privat din Turcia.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Artista, care tocmai ce aterizase în Turcia, a primit un diagnostic dur din partea medicilor: avea timpanul fisurat!

Solista a fost internattă de urgență, timp de o zi, în spital, iar medicii i-au administrat antibiotic. Tratamentul a durat timp de 7 zile, pe toată perioada sejurului.

Claudia Pătrășcanu: „Mi s-a fisurat timpanul!”

Am întâmpinat și câteva mici probleme să zic, pe care le-am trecut, și mulțumesc lui Dumnezeu. Am stat în spital aici, în Antalya. Vai de capul meu ce am pățit, dar nu am vrut să îmi stric nici mie vacanța, și nici copiilor.

Și de data aceasta, Dumnezeu așa mă ajută de fiecare dată și mă ridică. Nu vreți să știți că, imediat cum am aterizat, am avut niște probleme cu urechea. Cred că de la presiunea din zbor, mi s-a fisurat timpanul și am ajuns de urgență la spital aici, în Antalya.

Am cunoscut o doamnă doctor atât de bună. M-au pus imediat pe antibiotic, am stat o noapte internată într-un spital privat, a doua zi am continuat cu antibioticele, șapte zile am luat, dar sunt bine”, a dezvăluit Claudia Pătrășcanu, pe rețelele de socializare.

Cântăreața se simte bine după tratament și urmează să se întoarcă azi în țară, împreună cu cei doi copii, Gabriel și Nicholas.

A primit inelul!

Omul de afaceri Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au căsătorit în 2015, dar au divorțat în 2019, cu scandal. Solista și-a acuzat atunci soțul de infidelitate. Divorțul a durat ani de zile și s-a finalizat abia acum câteva luni, la tribunal.

Între timp, Gabi Bădălău și-a găsit fericirea în brațele Biancăi Drăgușanu, iar Claudia Pătrășcanu a primit inelul de la noul iubit misterios, pe care l-a și postat pe rețelele de socializare.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191