Claudia Pătrășcanu reacționează în scandalul cu Gabi Bădălău. Cum se apără vedeta de acuzațiile fostului soț: „A uitat că am făcut schimb?”

Claudia Pătrășcanu reacționează în scandalul cu Gabi Bădălău. Cum se apără vedeta de acuzațiile fostului soț: „A uitat că am făcut schimb?”

Claudia Pătrășcanu a reacționat la acuzațiile fostului soț, Gabi Bădălău. Omul de afaceri afirmă că nu a fost lăsat să-și vadă copiii și să-i ia în București, fiind weekend-ul său alături de micuți, conform hotărârii judecătorești. Pe de altă parte, artista are altă părere și se apără de cele spuse de tatăl băieților.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Claudia Pătrășcanu reacționează la acuzațiile aduse de fostul soț, Gabi Bădălău. Omul de afaceri o acuză pe vedetă că nu l-a lăsat să-și vadă copiii, în weekend-ul stabilit de către judecător. Echipa a luat legătura cu artista care a oferit un punct de vedere.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Claudia Pătrășcanu a reacționat la acuzațiile fostului soț

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat în urmă cu cinci ani, iar de atunci au fost numeroase probleme între cei doi. Din acel moment, s-au întâlnit de mai multe ori la tribunal, atât pentru custodia copiilor, cât și pentru alte plângeri penale făcute de-a lungul anilor.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

De data aceasta, omul de afaceri o acuză pe fosta soție că nu îl lasă să își vadă copiii, deși ar fi fost weekend-ul său, așa cum a decis instanța. Pe de altă parte, vedeta afirmă altceva!

Claudia Pătrășcanu ne-a oferit mai multe informații cu privire la situația expusă de milionar. Din mesajul privat al vedetei reiese că ea și Gabi Bădălău au discutat și au făcut schimb de weekend-uri, urmând să revină la programul pe care îl aveau anterior.

Conform mesajului, în weekend-ul 17-19 Mai era momentul în care Gabi Bădălău putea să petreacă timp cu micuții săi, dar a decis să facă schimb pentru cel anterior, respectiv 10-12 Mai. Astfel, în aceste zile, băieții vor fi împreună cu mama lor la Constanța.

Ce a spus Gabi Bădălău despre fosta soție

Gabi Bădălău a povestit, pe rețelele de socializare că este într-o situație „disperată”. Omul de afaceri a mers la Constanța pentru a-i vedea pe băieți, dar Claudia Pătrășcanu nu era acasă, motiv pentru care nu a putut să comunice cu fosta parteneră și a făcut mai multe acuzații.

CITEȘTE ȘI: Gabi Bădălău, noi probleme cu legea / Ce le-a cerut judecătorilor!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191