Clipe de groază! Ana Baniciu, Edi Kovacs și Raluka au coborât în buncăr, în Tel Aviv! A început un nou atac / VIDEO

Clipe de groază! Ana Baniciu, Edi Kovacs și Raluka au coborât în buncăr, în Tel Aviv! A început un nou atac / VIDEO

Ana Baniciu, Edi Kovacs și Raluka trec prin clipe de groază. Deși au anunțat că totul s-a liniștit în Tel Aviv și nu se mai aud bombardamente, loviturile de rachetă au pornit iar, în urmă cu câteva minute. Vedetele s-au ascuns în buncăr pentru a fi în siguranță.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Ana Baniciu, Edi Kovacs și Raluka trăiesc clipe de groază în Tel Aviv. Deși au plecat cu gândul că vor avea parte de o vacanță de vis, au apărut mai multe probleme la care nici nu s-au gândit. Rachetele lansate deasupra statului au făcut zeci de victime, iar vedetele din România sunt blocate în urma bombardamentelor.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Un nou atac, în urmă cu doar câteva minute în Tel Aviv

Deși Raluka a povestit pe contul său de Instagram că în Tel Aviv este liniște și nu se mai aude nicio alarmă, în urmă cu doar câteva minute, au fost lansate mai multe rachete.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

În timpul zilei nu a mai fost niciun atac, iar populația a rămas în casă, temându-se pentru viața lor, se pare că seara a venit cu surprize neplăcute. S-au lansat rachete deasupra Israelului, iar alarmele antirachetă au pornit, putând fi auzite de oriunde.

Ana Baniciu, Edi Kovacs și Raluka s-au adăpostit în buncărul hotelului unde sunt cazați, pentru a fi în siguranță, până când atacul se va termina.

Vedetele vor zbura în România peste câteva zile

Ana Baniciu, Edi Kovacs și Raluka vor mai rămâne în Tel Aviv două zile, apoi vor pleca spre casă. Nu au căutat niciun zbor astăzi, fiindcă toată lumea a fost decisă să plece din calea războiului, astfel că aeroportul a funcționat la capacitate maximă.

CITEȘTE ȘI: Ruby, prinsă în Israel, în plin război! Vedeta trece prin clipe de coșmar: „Nu mai e nimeni pe străzi” / VIDEO

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191