Clipe de groază pentru Lidia Buble: „A vrut să-mi dea în față!” Ce a pățit vedeta în vacanța din Saint-Tropez

Clipe de groază pentru Lidia Buble: „A vrut să-mi dea în față!” Ce a pățit vedeta în vacanța din Saint-Tropez

Una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, Lidia Buble (30 de ani), se află în vacanță în Saint-Tropez alături de surorile sale. Chiar dacă se bucură în mare parte de timpul liber și de relaxare, se pare că vedeta a avut parte și de un moment neplăcut. Mai exact, a fost atacată de o femeie într-un restaurant.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

După ce a petrecut câteva zile acasă la Deva, Lidia Buble (30 de ani) a plecat împreună cu surorile ei într-o mică vacanță în Saint-Tropez. Totul a decurs foarte bine, asta până când artista a avut parte de un moment șocant, pe care l-a împărtășit cu fanii pe pagina sa personală de Instagram.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Mai exact, se pare că artista se bucura de o seară în oraș, la un restaurant, când a fost atacată de o femeie, care a recurs la gesturi uluitoare, chiar în incinta localului. Cântăreața le-a povestit internauților prin ce a trecut și în ciuda faptului că vedeta a făcut haz de necaz, recunoaște că întâmplarea a surprins-o.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

„Să vedeți ce am pățit aseară. Am ieșit în oraș și stând la masă, la un moment dat m-am ridicat și eu ca orice om din restaurant care se mai mișca stânga, dreapta. Oameni buni, deci ca să vedeți la ce cote înalte au ajuns gelozia și prostia, că sunt șocată până în ziua de azi.

Când îmi trece o franzelă pe lângă cap, mai stau un pic, simt un jet pe picioare, dar cu viteză așa. Zic ce Doamne iartă-mă… mă uit… ca și cum ți-a dat cineva cu un lighean cu apă pe picioare. Mai stau un pic, al doilea val. Când colo, o femeie, de gelozie că m-am ridicat în toată splendoarea mea, să mă mișc că am stat prea mult jos…

Eu și cu Daiana ne-am întors că nu înțelegeam ce se întâmplă, că pe lângă mine mai erau și alte femei care dansau. Când colo, una în spatele meu, ce mare satisfacție pe ea că a dat cu franzela și cu două pahare de șampanie, era foarte fericită, însă ciuda mare a venit că ea, de fapt, voia să-mi dea în față sau pe haine, dar, nu m-a nimerit decât pe picioare și franzela a trecut așa cu viteză pe lângă mine.

Eu am rămas șocată. Tot restaurantul se uita la femeia aia, pentru că nu înțelegea reacția ei nimeni. Boală grea gelozia asta, ce să faci…(…) Noi am rămas șocate, tot restaurantul se uita la ea că nu înțelegea nimeni. Oare mai mergem la plajă azi? Să nu plecăm bătute de aici. Avem trening să ne luăm pe plajă? Apropo, o să postez niște poze acum, cred că sunt un pic cam sexy, dar asta e, ce vină am eu?”, le-a povestit Lidia Buble fanilor, într-un videoclip publicat pe pagina ei personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191