Coca-Cola Ploieşti va folosi PET-uri „verzi”. Ieri a avut loc inaugurarea unei linii de reciclare

Coca-Cola Ploieşti va folosi PET-uri „verzi”. Ieri a avut loc inaugurarea unei linii de reciclare

Ieri, în prezența E.S. Ambasadorul S.U.A. în România, doamna Kathleen Kavalec, a premierului Marcel Ciolacu,  a ministrului Mediului, apelor și padurilor, Mircea Fechet și a unui număr mare de personalități din sfera politică, economică și administrativă, a avut loc inaugurarea unei unități de decontaminare PET, o premieră pentru un producător de băuturi în România.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Ca urmare a unei investiții verzi, vor dispune de capabilități unice de producere PET reciclat (rPET) in-house – o premieră pentru un producător de băuturi din România. Suntem mândri de aceastǎ investiție care susține tranziția întregului portofoliu de ambalaje din plastic la rPET, cu emisii de carbon mult reduse.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Prezent la inaugurare, respectiv la vizita făcută în fabrica propriu-zisă, prefectul

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Virgiliu Daniel Nanu a adăugat următoarele:

“𝐴𝑐𝑒𝑠𝑡 𝑜𝑝𝑒𝑟𝑎𝑡𝑜𝑟 𝑎 𝑑𝑒𝑚𝑜𝑛𝑠𝑡𝑟𝑎𝑡 𝑝𝑟𝑖𝑛 𝑛𝑒𝑛𝑢𝑚𝑎𝑟𝑎𝑡𝑒𝑙𝑒 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑒 𝑖𝑛 𝑠𝑒𝑐𝑡𝑜𝑟𝑢𝑙 𝑖𝑛𝑑𝑢𝑠𝑡𝑟𝑖𝑎𝑙 𝑛𝑢 𝑑𝑜𝑎𝑟 𝑎𝑛𝑔𝑎𝑗𝑎𝑚𝑒𝑛𝑡𝑢𝑙 𝑠𝑎𝑢 𝑓𝑎t𝑎 𝑑𝑒 𝑚𝑒𝑑𝑖𝑢, 𝑐𝑖 𝑠𝑖 𝑓𝑎𝑡𝑎 𝑑𝑒 𝑐𝑜𝑚𝑢𝑛𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒𝑎 𝑛𝑜𝑎𝑠𝑡𝑟𝑎, 𝑜𝑓𝑒𝑟𝑖𝑛𝑑 𝑜 𝑜𝑝𝑜𝑟𝑡𝑢𝑛𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒 𝑠𝑒𝑚𝑛𝑖𝑓𝑖𝑐𝑎𝑡𝑖𝑣𝑎 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑑𝑒𝑧𝑣𝑜𝑙𝑡𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑒𝑐𝑜𝑛𝑜𝑚𝑖𝑐𝑎 𝑠𝑖 𝑐𝑟𝑒𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑑𝑒 𝑙𝑜𝑐𝑢𝑟𝑖 𝑑𝑒 𝑚𝑢𝑛𝑐𝑎 𝑖𝑛 𝑟𝑒𝑔𝑖𝑢𝑛𝑒. 𝐶𝑢 𝑎𝑐𝑒𝑎𝑠𝑡𝑎 𝑢𝑛𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒 𝑑𝑒 𝑓𝑎𝑏𝑟𝑖𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑎 𝑃𝐸𝑇-𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑟𝑒𝑐𝑖𝑐𝑙𝑎𝑡, 𝑗𝑢𝑑𝑒𝑡𝑢𝑙 𝑃𝑟𝑎ℎ𝑜𝑣𝑎 𝑑𝑒𝑣𝑖𝑛𝑒 𝑢𝑛 𝑐𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑖𝑚𝑝𝑜𝑟𝑡𝑎𝑛𝑡 𝑖𝑛 𝑙𝑢𝑝𝑡𝑎 𝑖𝑚𝑝𝑜𝑡𝑟𝑖𝑣𝑎 𝑝𝑜𝑙𝑢𝑎𝑟𝑖𝑖 𝑐𝑢 𝑝𝑙𝑎𝑠𝑡𝑖𝑐𝑒, 𝑑𝑎𝑟 𝑠𝑖 𝑢𝑛 ℎ𝑢𝑏 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑖𝑛𝑜𝑣𝑎𝑟𝑒 𝑠𝑖 𝑠𝑢𝑠𝑡𝑒𝑛𝑎𝑏𝑖𝑙𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒.
𝑅𝑒𝑐𝑖𝑐𝑙𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑛𝑢 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑑𝑜𝑎𝑟 𝑜 𝑠𝑜𝑙𝑢𝑡𝑖𝑒 𝑙𝑎 𝑝𝑟𝑜𝑏𝑙𝑒𝑚𝑎 𝑑𝑒𝑠𝑒𝑢𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟, 𝑐𝑖 𝑠𝑖 𝑢𝑛 𝑚𝑜𝑡𝑜𝑟 𝑎𝑙 𝑑𝑒𝑧𝑣𝑜𝑙𝑡𝑎𝑟𝑖𝑖 𝑑𝑢𝑟𝑎𝑏𝑖𝑙𝑒.”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191