Cod roşu de ploi torenţiale, vijelii şi grindină. Zonele afectate de avertizare

Cod roşu de ploi torenţiale, vijelii şi grindină. Zonele afectate de avertizare

Ştire iniţială: Administrația Națională de Meteorologie a emis, duminică, o nouă avertizare cod galben și cod portocaliu de vijelii, ploi torenţiale şi grindină pentru Transilvania, Crișana și Banat și o informare meteorologică de caniculă pentru Oltenia, Muntenia și sudul Moldovei.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Meteorologii au emis o avertizare de tip cod galben şi portocaliu de grindină și averse torențiale valabilă joi, în mai multe localități din România.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Cod galben de vijelii şi ploi torenţiale în Banat, Crișana și Transilvania

Potrivit ANM este cod galben de vânt și instabilitate atmosferică, de duminică, de la ora 12:00 până luni, la ora 10:00, în Banat, Crișana și Transilvania. Duminică spre seară și noaptea mai ales în Oltenia și Moldova va fi instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin perioade cu intensificări de scurtă durată ale vântului, rafale în general de km/h, vijelii, averse torențiale, descărcări electrice și izolat grindină. Cantitățile de apă vor fi de l/mp și izolat l/mp.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Astfel de fenomene vor fi și în celelalte regiuni, dar pe arii mai restrânse. Luni, instabilitatea atmosferică va fi accentuată în jumătatea estică, iar vântul va avea intensificări în extremitatea de sud-vest a țării.

Cod portocaliu de vijelii, rafale de vânt şi ploi torenţiale în mai multe localităţi

De asemenea, în același interval, local în zonele montane, în vestul Transilvaniei și în nord-vestul Moldovei, va fi în vigoare o atenționare cod portocaliu. Vor fi perioade cu averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului (rafale de peste 80 km/h), vijelii și grindină. În intervale scurte de timp (1-3 ore) sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de l/mp și izolat de peste l/mp.

Val de căldură în Oltenia, Muntenia și sudul Moldovei

Pentru întreaga zi de duminică este în vigoare și o informare meteorologic de disconfort termic și caniculă pentru regiunile sudice și local în cele vestice și estice. Aici, disconfortul termic va fi ridicat, indicele temperatură- umezeală (ITU) urmând să atingă și să depășească pragul critic de 80 de unități, iar în zonele joase din Oltenia, Muntenia și sudul Moldovei va fi caniculă. Temperaturile maxime se vor încadra între 32 și 36 de grade.

Vreme caniculară în București

Temperaturile vor deveni caniculare, duminică, în București, iar disconfortul termic este în creștere, potrivit Adminstrației Naționale de Meteorologie (ANM). Potrivit ANM, vremea va deveni caniculară, în București, cu o maximă termică de de grade și disconfort termic în creștere, indicele temperatură-umezeală (ITU) urmând să depășească ușor pragul critic de 80 de unități.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre sfârșitul nopții, când va crește probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Temperatura minimă va fi de de grade.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191