Colegul nostru Gheorghe Chelu va fi condus pe ultimul drum vineri, ora 13. Dumnezeu să-l odihnească!

Colegul nostru Gheorghe Chelu va fi condus pe ultimul drum vineri, ora 13. Dumnezeu să-l odihnească!

Gheorghe Chelu, dragul nostru coleg, va fi condus pe ultimul drum, vineri, 18 august, în comuna natală, Vidra, din Ilfov. Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu sunt așteptați la ora 13:00, atunci când vor începe funeraliile.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Jurnalistul Gheorghe Chelu va fi înmormântat pe 18 august

Cu tristețe în suflete vă anunțăm că vineri, colegul și prietenul nostru, al tuturor, nu doar al vedetelor, așa cum era cunoscut, va fi înmormântat. Această pierdere ne umple sufletele de o profundă durere și tot ce ne dorim este ca toți cei care l-au iubit și apreciat să îi aducă mâine un ultim omagiu.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Ne vom asigura că memoria sa va fi păstrată așa cum se cuvine, iar toată munca depusă în cei 30 de ani de presă va fi celebrată. Gelu, așa cum cititorii Click! îl știau, a fost un suflet blând și generos, nu degeabă era îndrăgit în lumea mondenă. Drag coleg și prieten, nu te vom uita niciodată, iar ceea ai făcut până în ultima zi a vieții tale va dăinui mult timp. Amintirea ta va fi păstrată vie în sufletele noastre.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Jurnalistul Gheorghe Chelu a murit

După cum știți, misiunea sa pe Pământ s-a încheiat vineri, 11 august, iar de acum va face interviuri în regatul îngerilor, acolo unde numai un suflet bun ca al său putea ajunge.

Gelu ne-a părăsit la doar 48 de ani, dintre care 30 de ani i-a dedicat carierei. A iubit presa mondenă și așa și-a făcut un nume în rândul vedetor din România de care era foarte apropiat. Gelu a avut mulți prieteni, nu doar vedete, ci și colegi de breaslă care l-au admirat pentru profesionalismul său și pentru firea plăcută.

Nu era eveniment monden la care dragul nostru coleg să nu participe. Peste tot prezența lui era binevenită și așteptată cu mult drag, dovadă stau și acum mesajele pline de regret de la cei care l-au iubit și care l-au considerat un prieten de suflet. Gelu a fost un profesionist care a crezut în cei aflați la început, un promotor dedicat al talentelor autohtone și un colecționar pasionat al amintirilor alături de cei pe care îi admira și îi prețuia. Făcea poze cu orice figură din lumea mondenă, iar la un moment dat spunea că și-ar dori să facă un muzeu cu colecția sa impresionantă de poze cu vedete.

Pe lângă pasiunea pentru jurnalismul monden, Gelu a împărtășit și alte bucurii, precum dragostea pentru producțiile de televiziune românești, muzica și artiștii autohtoni. El a fost un susținător autentic al artei în toate formele ei și și-a găsit propria exprimare artistică în sufletul său.

În ultimele două săptămâni ale vieții sale, Gelu a purtat o luptă pentru sănătatea sa, încercând să se recupereze după un stop cardiorespirator ce a survenit înaintea unei intervenții chirurgicale de rutină, care l-a condus într-o comă indusă. În această perioadă dificilă, prietenii, colegii și fanii săi s-au unit pentru a-i transmite mesaje de încurajare și susținere, sperând într-o recuperare miraculoasă.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191