Compania de top care urmează să concedieze sute de angajați! Un sfert din magazine se vor închide

Compania de top care urmează să concedieze sute de angajați! Un sfert din magazine se vor închide

Vești proaste pentru angajații unei mari companii prezente și în țara noastră! Cei de la H&M urmează concedieze nu mai puțin de 588 de angajați și va închide 28 de magazine din Spania. Este vorba despre peste un sfert din numărul total de magazine H&M prezente în această țară.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la , se pare că cei de la H&M au anunțat vineri că urmează să închidă 28 de magazine din Spania, iar, odată cu acestea, vor concedia sute de angajați. În Spania funcționează și Inditex, proprietarul magazinelor Zara și cel mai important competitor al celor de la H&M.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Se pare că sindicatele CCOO și UGT au emis un comunicat în comun faptul că cei de la H&M doresc să facă aceste disponibilizări din motive organizatorice, productive, dar și din cauza unor motive economice care nu au fost specificate la acest moment.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Cei de la H&M au 91 de magazine în Spania, iar undeva în jur de de oameni lucrează pentru această companie. Acum, se pare că 28 dintre aceste magazine urmează să se închidă.

Se pare că faimoasa companie a anunțat încă din anul 2022 planul de a reduce numărul angajaților săi de-a lungul globului cu În Spania, H&M deja redusese numărul angajaților cu 400, în anul 2021.

„Considerăm că măsura este prea agresivă şi că este posibil să căutăm soluţii care să nu implice pierderi de locuri de muncă”, au comunicat sindicatele din Spania, vorbind despre măsura luată de către cei de la H&M. Liderul sindicatului CCOO, Angeles Rodriguez, a mărturisit faptul că a fost surprins de anunțul disponibilizărilor făcut de către cei de la H&M.

Se pare că această companie nu este singura de acest fel care a fost nevoită să ia decizii de acest fel. Și alți retaileri de modă au închis magazine mai mici în anii trecuți. În același timp, pe măsură ce comerțul electronic devine din ce în ce mai popular, companiile aleg să își păstreze în funcțiune doar centrele emblematice.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191