Compania gigant care va face investiții record în România! Se vor deschide 35 de magazine

Compania gigant care va face investiții record în România! Se vor deschide 35 de magazine

O mare companie din retail care operează deja 300 de magazine, sub 6 branduri, se pregătește să facă investiții semnificative în România, în 2024. Va deschide alte 35 de noi magazine.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Lagardere Travel Retail, investiții de milioane de euro 

Lagardere Travel Retail face investiții de milioane de euro, în România. Cu o prezență de aproape 30 de ani în țară, se concentrează pe zonele de tranzit urban, cum ar fi aeroporturi, gări, spitale, galerii comerciale și centre de afaceri. Operează o rețea de 300 de magazine, care acoperă segmentele News & Convenience, Travel Essentials, Gifts & Souvenirs și Foodservice, sub 6 branduri: Inmedio, Relay, 1Minute, HUB Convenience, So Coffee și Pizza La Mia Stazione.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

În 2023, magazinele Inmedio au fost principala sursă de creștere pentru companie, după ce s-au extins cu 20 de magazine. Numai anul trecut, Lagardere Travel Retail a înregistrat peste 40 de milioane de tranzacții în cele peste 300 de magazine.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

35 de magazine noi, în 2024 

Pentru acest an, compania intenționează să deschidă 35 de magazine noi, din care 15 vor fi sub brandul Inmedio. Trei dintre acestea au fost deja inaugurate în galeriile Kaufland din Zalău, Constanța și Vișeul de Sus. Alte două urmează să fie deschise în Argeș.

„Parteneriatele cu antreprenorii și echipele lor au continuat să fie și anul trecut cel mai important motor de creștere pentru Lagardere Travel Retail. Astfel, prin eforturile lor cumulate, Inmedio a înregistrat anul trecut cea mai mare creștere la nivel de rețea. Continuăm și anul acesta planurile accelerate de expansiune, în linie cu proiectele dezvoltate de partenerii noștri din real estate”, a precizat Costin Neacșu, Chief Operating Officer în cadrul Lagardere Travel Retail România.

Proiectul implică instalarea unui cuptor cu arc electric și este construit complet de la zero. Se estimează că fabrica va fi finalizată între 2027 și 2030. Cheltuielile pentru prima etapă sunt estimate la aproximativ 160 de milioane de euro, în timp ce pentru a doua etapă se estimează între 700 și 800 de milioane de euro.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191