Comportamentul lui Mirel din Timișoara, analizat de specialiști. Ce l-a determinat pe bărbat să-și ucidă iubita: „Loviturile sunt atât de multe pentru că…”

Comportamentul lui Mirel din Timișoara, analizat de specialiști. Ce l-a determinat pe bărbat să-și ucidă iubita: „Loviturile sunt atât de multe pentru că…”

O nouă crimă avea să șocheze întreaga țară, în urmă cu doar câteva zile. Andreea, o tânără studentă, a fost ucisă cu sânge rece de iubitul ei. Cu toate că Mirel și-a recunoscut fapta, specialiștii au explicat motivele care au stat în spatele cruzimii monstrului din Timișoara. 

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Criminalul, pe numele său Mirel Dragomir, student la Medicină și Teologie, a dat dovadă de o sălbăticie ieșită din comună atunci când și-a ucis iubita, pe Andreea, care și ea era studentă în anul trei la Medicină în Timișoara. 

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Ce spune criminalistul Tudorel Butoi

Gestul lui Mirel din Timișoara a stârnit extrem de multă revoltă și, chiar dacă acest criminal și-a recunoscut fapta, experții au dorit să afle ce anume l-a determinat să curme viața iubitei sale. 

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Obsesia dezvoltată față de Andreea și gândul că tânăra nu-l mai dorea în viața ei au condus la o adevărată criză de gelozie care a culminat cu moartea unei tinere care avea toată viața înainte. 

Specialiștii consideră că toate acele lovituri multiple de cuțit au survenit în urma șocului pe care Mirel l-a suferit atunci când Andreea i-a spus că vrea să se despartă. În aceste cazuri, agresorii ajung în punctul în care își înjunghie victimele până când ei obosesc. 

„O socotea ca pe propria lui marfă. Loviturile sunt atât de multe pentru că el nu poate să conceapă că o pierde şi în asemenea cazuri să ştiţi că loveşte până oboseşte.

Am fost tot timpul suspicios, când din cercul de bănuiţi erau descrişi unii ca adevăraţi îngeri.

Surpriza apare mai degrabă când eşti interesat să eforezi într-un astfel de simbol de blândeţe”, a declarat specialistul criminalist, Tudorel Butoi, la 

Vestea morții Andreei a îndoliat inimile familiei și ale apropiaților, aceștia descriind-o drept o persoană care era mere „cu zâmbetul pe buze”.

„Avea numai 10 pe linie”

„N-am cuvinte să vorbesc. Andreea era o fată cu zâmbetul pe buze, era o fată foarte frumoasă, nu pot să o descriu. Îmi pare rău. Mă copleșește durerea, n-am cuvinte să spun.

A fost o fată exemplu la liceu, peste tot oriunde a mers, un exemplu pentru toată societatea asta, avea numai zece pe linie”, a declarat mătușa Andreei, pentru Antena 3 CNN.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191