Comunicatul oficial al poliției după ce Laurențiu Reghecampf a spus că a găsit ambarcațiunea pe care o reclamase ca fiind furată din proprietatea sa. Ce au transmis oamenii legii 

Comunicatul oficial al poliției după ce Laurențiu Reghecampf a spus că a găsit ambarcațiunea pe care o reclamase ca fiind furată din proprietatea sa. Ce au transmis oamenii legii 

La scurt timp după ce Laurențiu Reghecampf a mers cu poliția peste Anamaria Prodan, oamenii legii au transmis un comunicat. Ce au transmis.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Comunicatul oficial al poliției după ce Laurențiu Reghecampf a spus că a găsit ambarcațiunea pe care o reclamase ca fiind furată din proprietatea sa

În cursul zilei de azi, Laurențiu Reghecampf a mers cu poliția peste Anamaria Prodan! A ieșit scandal. De data aceasta antrenorul de fotbal acuză că i-a fost furat un skijet.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

„La data de de 12 iunie , în jurul orei 17:47, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un bărbat, în vârstă de 48 de ani, cu privire la faptul că a găsit ambarcațiunea (Skijet), pe care o reclamase ca fiind furată din proprietatea sa, la o persoană din comuna Gruiu.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii Postului de Poliție Gruiu, care au constatat faptul că, în cadrul unei societăți comerciale, având ca obiect de activitate reparații auto și ambarcațiuni, se află skijet-ul reclamat. În cel mai scurt timp, urmează să se deplaseze la fața locului polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, pentru desfășurarea activităților specifice în cadrul dosarului penal deschis anterior, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

La fața locului s-a prezentat și o femeie, în vârstă de 51 de ani, care a susținut că bunul respectiv se află în coproprietate până la soluționarea partajului.

Din primele verificări efectuate nu au rezultat indicii care să ateste existența vreunei agresiuni fizice, între bărbatul care a sesizat și femeia care a sosit la fața locului.”, au transmis oamenii legii.

Laurențiu Reghecampf a mers cu poliția peste mama copilului său

Un nou scandal între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! De data aceasta antrenorul de fotbal acuză că i-a fost furat un skijet.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191