Conac spectaculos, scos la vânzare într-un colț de rai. Costă cât un apartament de lux din București

Conac spectaculos, scos la vânzare într-un colț de rai. Costă cât un apartament de lux din București

Pasionații de proprietăți de o arhitectură desăvârșită, care dispun și de un buget considerabil, ar trebui să știe că, într-un oraș din România, a fost scoată la vânzare o clădire impresionantă. Mai exact, este vorba despre un superb conac situat la 680 metri altitudine, înconjurat de frumusețea naturii.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Un conac superb a fost scos la vânzare! Aflată în orașul Horezu, din județul Vâlcea, Oltenia, situată la 680 de metri altitudine, înconjurată de dealurile Horezului și munții Buila Vânturarița, impresionanta clădire amintește de reședințele boierești, cu un aer molcom și liniștit, ferestre în stil neromânesc și o fațadă elegantă, albă.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

De asemenea, potrivit Romania Sotheby’s International Realty, o agenție imobiliară dedicată proprietăților de lux, „proprietatea dispune de o curte de metri pătrați, cu gazon îngrijit, plante ornamentale, livadă (meri, peri, vișini, nuci și tei)”, iar pe cei „aproximativ de metri pătrați de pășune, încă neexploatați, se poate dezvolta un business de succes, într-o zonă care este din ce în ce mai apreciată de turiști”.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Cei interesați trebuie să știe, bineînțeles, și prețul. Deși aflăm din descrierea agenției imobiliare că acest conac este cochet, cei care doresc să îl achiziționeze trebuie să scoată din buzunar suma unui apartament de lux din București. Mai exact, de euro.

„Atmosfera de conac pe colinele înverzite de la Horezu.

Situat în inima unui peisaj idilic, micul conac de pe colinele înverzite de la Horezu reprezintă o oază de liniște și frumusețe naturală, indiferent de anotimp. Fie că este toamnă, cu soarele blând ce încălzește colinele verzi, sau iarnă, cu zăpada viscolită și chiciura scânteietoare, fiecare moment petrecut aici este pur și simplu magic.

– Situat la 680m altitudine, conacul se bucură de o priveliște unică, înconjurat de dealurile Horezului și munții Buila Vânturarița.

– Arhitectura sa amintește de reședințele boierești, cu un aer molcom și liniștit, ferestre în stil neromânesc, și o fațadă elegantă, albă.

– Proprietatea dispune de o curte de 1200mp, cu gazon îngrijit, plante ornamentale, livadă (meri, peri, vișini, nuci și tei).

– Pe cei aproximativ 7000 de mp de pășune, încă neexploatați, se poate dezvolta un business de succes, într-o zonă care este din ce în ce mai apreciată de turiști.

Preț: EUR”, este descrierea agenției imobiliare Romania Sotheby’s International Realty, pe Facebook.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191