Concurenta de la Chefi la Cuțite care a impresionat o țară întreagă. Drama ei i-a lăsat pe toți fără grai: „Am rămas mamă singură”

Concurenta de la Chefi la Cuțite care a impresionat o țară întreagă. Drama ei i-a lăsat pe toți fără grai: „Am rămas mamă singură”

„Chefi la cuțite” este una dintre cele mai longevive emisiuni din televiziunea românească, iar indiferent cât de mulți ani trec, telespectatorii rămân la fel de loiali și dedicați ca întotdeauna. Iar pe lângă preparatele de vis și o privire în „culisele” meseriei de bucătar, această emisiune prezintă și povești de viață extrem de dificile. Un astfel de exemplu este cel al Andei Alexe, care a impresionat telespectatorii din întreaga țară.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Puține emisiuni, atât din țara noastră cât și din străinătate, reușesc să își păstreze atât de mulți fani dedicați și loiali de-a lungul anilor, precum „Chefi la Cuțite”. Indiferent de numărul sezonului, fanii emisiunii nu ratează nicio clipă din show-ul lor favorit, iar audiențele se mențin mereu ridicate. Iar, pe lângă preparatele de vis, comentariile juriului, cât și o privire în „culisele” unei bucătării de top, show-ul pune în prim-plan și povești de viață tragice.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Un astfel de exemplu, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Spy News, este și cel al Andei Alexe. Concurenta în vârstă din 29 de ani locuiește în București, iar deși pasiunea ei este gătitul, ea conduce acum o companie de marketing. Cu toate acestea, deși viața ei pare acum una frumoasă și comodă, lucrurile au stat diferit cu ceva timp în urmă, iar Anda Alexe a trecut prin clipe teribile.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Deși ar fi trebui să fie cel mai fericit moment al vieții ei, chiar înainte să nască, Anda Alexe a primit o veste care i-a schimbat viața. Chiar înainte de termenul nașterii, tatăl copilului i-a spus că nu vrea să facă parte din viața celor doi, așa că a abandonat-o pe viitoarea mămică.

„Am avut o viață personală cu multe provocări. Cea mai mare provocare a fost când, în luna a opta de sarcină, am rămas mamă singură. Nu găseam răspunsuri și unde am greșit. s-a gîndit că nu mai este de acord. Venind din Bucovina, cu familie tradițională, mi-a fost destul de greu să mă duc acasă la părinții mei cu o imagine impecabilă. A fost o presiune mare”, a mărturisit Anda Alexe la „Chefi la Cuțite”, potrivit sursei citate.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191