Concurs de ornat salata de boeuf. Internauții puși la grea încercare: Foarte greu să votezi doar una

Concurs de ornat salata de boeuf. Internauții puși la grea încercare: Foarte greu să votezi doar una

Mai sunt 5 zile până la Crăciun, iar gospodinele au trecut de la febra cumpărăturilor la maratonul din bucătărie. Salata de boeuf e unul din preperatele tardiționale care ocupă un loc important pe masa de Crăciun. Bloggerul și realizatorul unei emisiuni la postul de radio Rock FM a lansat cea de-a patra ediție a concursului de ornat salata de boeuf. Gosodinele s-au pus imediat pe treabă, iar platourile fac senzație pe facebook.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Ciprian Muntele se bucură de mulți fani pe rețeaua socială facebook. Cum era de așteptat, la cea de-a patra ediție a concursului de ornat salata de boeuf, s-au înscris o mulțime de gospodine. Înainte, Ciprian a anunțat condițiile și premiul simbolic pentru cel mai frumos platou.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

„Pentru că tradițiile merită și trebuie duse mai departe, facem și anul ăsta concurs de ornat salată boeuf. De boeuf.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Rămâne același premiu ca și în anii trecuți. Același premiu simbolic pe care câștigătorul și-l poate însuși dacă e din București sau împrejurimi, sau îl poate oferi cui vrea el, cuiva din București sau împrejurimi. Adică un lighean cu salată boeuf pe care o fac eu și pe care o voi înmâna șa cum am spus și în anii trecuți, premiul ăsta are valoare simbolică, e mai degrabă pretext pentru competiție. Intenția mea principală e să ne distrăm. Și din fericire până acum chiar ne-a ieșit.

Anul ăsta e fără temă impusă, suntem pe creativitate la liber. Ornează cum vrei tu salata, fii însă original, fii haios, fii surprinzător, scoate artistul din tine.

Ca element de control, pentru a fi sigur că poza nu e luată de pe net, anul ăsta facem așa. Vreau să-mi trimiți pe mail două poze. Una cu salata întreagă, gata ornată, asta va fi cea care va și intra în concurs, apoi încă una pentru confirmarea autenticității, în care îmi arăți și interiorul salatei. Ia o lingură din salată, două, trei, câte vrei, așa o să fiu sigur și că salata e a ta, dar o să știu și că aici chiar ai făcut salată boeuf.Și da, salata poate fi cu sau fără mazăre, cum la fel de bine poate fi cu sau fără boeuf”, a scris Ciprian Muntele în descrierea evenimentului lansat pe Facebook.

S-au înscris 25 de gospodine, iar platourile au fost gata, Ciprian a anunțat:

„Liber la jurizare. Rămân însă cele două mari rugăminți din trecut.

1. Votează doar dacă-ți place cu adevărat o poză. Sau mai multe. Dar doar ce consideri că ar merita să câștige. Și repet, pot fi mai multe imagini pe care să le votezi. Pentru pozele care îți plac poți da like, inimioară, haha sau wow. Doar astea 4 reacții vor fi luate în calcul la numărătoare. Poți da aprecieri pentru mai multe poze din set. Ce nu-ți place, treci peste. Ignoră. Ai în total 25 de poze. Rugămintea mea e să treci prin toate.

2. Dacă ești participant, evident că e ok să-ți rogi un prieten, o rudă să-ți dea like la poză. Dar dacă îți duci gestul prin pagini secrete și pui oameni să te ajute cu like, asta m-ar întrista profund. E o joacă ce se întâmplă aici, ar fi păcat să ne luăm atât de în serios, e un premiu simbolic, îl dau din tot sufletul, n-am cerut like-uri, share-uri, m-aș bucura să facem lucrurile cât mai relaxat. Baftă!”, a scris bloggerul.

Iată platourile:

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191