Connnect-R recunoaște motivul divorțului de Misha: „Este o femeie…”

Connnect-R recunoaște motivul divorțului de Misha: „Este o femeie…”

La câțiva ani de la divorț, Connect-R a rupt tăcerea în noua sa carte „Din livada cu nuci” în care a povestit despre motivul pentru care el și Misha au ajuns în acest punct.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Chiar dacă s-au despărțit, toate vacanțele le fac împreună cu fata lor, de câțiva ani încoace. În spate însă, se ascunde o poveste dureroasă, care dovedește că trădarea nu mai poate repara încrederea într-un om.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Connect-R a recunoscut că a avut un trecut tumultos și că și-a înșelat soția nu o dată, ci de mai multe ori. Deși Misha i-a iertat orice, această durere grea a fost mult prea mare pentru a mai continua. Artistul totuși, și-ar fi mai dorit că frumoasa Misha să îl ierte și să îi mai dea o șansă, susținând că este un cu totul alt om acum și că a lăsat toate greșelile în spate.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

„În vremea în care eu nu mă cunoșteam pe mine, când eram un dobitoc, m-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație. Și nu o dată, de câteva ori. Am înțeles-o perfect, am înțeles de ce a dat divorț. Ea a avut un cumul de stări, numeroasele mele trădări s-au tot adunat până într-o zi, când a luat decizia de a divorța. Astăzi, în noua mea stare, nu aș mai avea de gând să înșel, nici gând să mai beau, nici gând să mă mai droghez, nici gând să-mi trădez soția. Sunt alt om. De ce n-a zis acum, hai să mergem înainte? Te iert și continuăm. N-a zis pentru că este o femeie orgolioasă, mai cred că a fost rănită și că și-a pierdut încrederea în mine”, mărturisește artistul în carte.

Connect-R speră și acum la o împăcare, spunând că el nu își va reface viața decât în momentul în care Misha și-o va reface pe a ei. „Chiar dacă, în anumite momente, aș fi sperat la o împăcare, cu prima ocazie, îmi reproșa tăios toate gesturile mele de trădare. Mă făcea să mă simt ultimul om, n-a putut să creeze pacea în casă. N-a putut să treacă peste momentele mele de rătăcire. Eu le lăsasem mult în urmă. E Rac, e familistă convinsă, a renunțat la o carieră națională și internațională ca să fie cu mine, ca să se nască fata, iar eu am răsturnat masa, am trădat-o. Eu înțeleg dezamăgirea ei și nu îmi refac viața!”, a mai povestit, artistul, în cartea sa „Din livada cu nuci”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191