Consilierii PNL Ploieşti au votat ÎMPOTRIVA elevilor! Nu se vor mai acorda „primul ghiozdan” şi „cutia şcolarului”

Consilierii PNL Ploieşti au votat ÎMPOTRIVA elevilor! Nu se vor mai acorda „primul ghiozdan” şi „cutia şcolarului”

Consilierii PNL au votat pentru eliminarea beneficiilor pe care elevii de clasa I si clasa pregatitoare le-au avut pana acum si anume gratuitate la „primul ghiozdan”, respectiv „cutia scolarului”.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

In schimb, s-a votat acordarea unor vouchere in valoare de 150 lei pentru achizitia de rechizite scolare, suma pe care parintii o considera mult prea mica pentru acoperirea necesarului unui elev aflat la inceput de drum.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

„Primăria Municipiului Ploiești anunță ploieștenii că, începând cu anul școlar 2023-2024, nu se vor mai acorda primul ghiozdan pentru clasa I și cutia școlarului pentru clasa pregătitoare.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Prin votul consilierilor Marcu Valentin, Frusina Vlad, Nicoleta Ştefan, Radu Simionescu, Dragoş Măchiţescu, Simona Popescu, Daniel Nicodim, Anca Popa, Ştefan Alexandru, Gheorghe Sârbu, Popa Gheorghe, Bolocan Iulian, Valentin Săbău, Horia Popovici, Aurelian Tudor, George Botez, Bogdan Lupu, Rareș Enescu, Nemeş Constantin şi Mihai Tonsciuc programele „Primul Ghiozdan” și „Cutia școlarului” își încetează aplicabilitatea.

În aceeași hotărâre de consiliu local s-a aprobat acordarea, începând cu anul școlar 2023-2024, a voucherelor educaționale în cuantum de 150 de lei de copil pentru preșcolarii și elevii din ciclurile primar și gimnazial din unitățile de învățământ de pe raza municipiului Ploiești, care au domiciliul/reședința în municipiul Ploiești.

Voucherele educaționale pot fi folosite exclusiv pentru achiziționarea de rucsacuri/ghiozdane, rechizite școlare, cărți/caiete de activități, culegeri/atlase.

Voucherele se acordă pe baza cererii formulate de către un părinte sau tutore. Cererea poate fi depusă atât în format letric la Registratura Primăriei Municipiului Ploiești, cât și electronic la adresa de e-mail: comunicare@ploiesti.ro și va fi însoțită de o copie a certificatului de naștere a preșcolarului sau elevului, precum şi de o adeverință/declarație pe proprie răspundere privind calitatea de preșcolar, respectiv de elev a beneficiarului.

Perioada de depunere a cererii respective este 15 august-30 septembrie 2023.”, a anuntat Primaria Ploiesti.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191