Consilierul Judetean Madalina Lupea, reactie dupa ce ANI a declarat-o incompatibila

Consilierul Judetean Madalina Lupea, reactie dupa ce ANI a declarat-o incompatibila

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate a Madalinei Lupea, consilier judetean prahovean:

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Ce spune ANI:

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

LUPEA IOANA MĂDĂLINA, Consilier județean în cadrul C.J. Prahova – INCOMPATIBILITATE

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

„Se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 15 iunie 2021 întrucât exercită simultan cu funcția de consilier județean și o funcție contractuală de conducere în cadrul unei societăți de interes național cu sediul în Mun. Ploiești, încălcând astfel prevederile art. 88, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003 și prevederile art. 91, alin. (3), teza 1 din același act normativ.”

Madalina Lupea, consilier judetean prahovean din partea Pro Romania, a avut o prima reactie pe acest subiect, declarand ca va ataca in instanta decizia ANI:

„[…]În această situaţie, voi contesta raportul ANI în instanţa de judecată şi nu am nicio îndoială că magistraţii îmi vor da dreptate. Consider că este doar o încercare nereuşită a adversarilor politici (multe sesizări anonime sau cu identitate falsa) de a mă face să renunţ la calea pe care o urmez şi pentru mine este doar confirmarea faptului că sunt în continuare un oponent de care se tem şi pe care încearcă să îl înlăture. Pe această cale îmi asigur alegătorii că le voi susţine până la sfârşit interesele şi că nu mă voi lăsa răpusă de niciun atac menit să mă facă să renunţ la apărarea drepturilor lor.”, a declarat Lupea.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191