Consiliul Județean a convocat Primăria Ploiești pentru a preda Cazanul 5 de la CET Brazi

Consiliul Județean a convocat Primăria Ploiești pentru a preda Cazanul 5 de la CET Brazi

După ce a fost subiectul unor schimburi acide de replici între conducerea Primăriei Ploiești și cea a Consiliului Județean Prahova, transferul către municipalitate al Cazanului 5 este la un pas de a deveni realitate.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

La sfârșitul săptămînii trecute, primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a anunțat că va depune un memoriu la la Prefectura Prahova în încercarea de a prelua Cazanul 5 de la CET Brazi.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

„Rog membrii Consiliului Județean să ne pună la dispoziție și cazanul 5”, a declarat edilul.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Marți, Primăria Ploiești a fost convocată, în mod oficial, de Către Consiliul Județean Prahova pentru a prelua Cazanul 5 din cadrul CET Brazi.

După ce a fost reparat, echipamentul a primit și avizul Companiei Naționale pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de Ridicat și Recipientelor sub Presiune.

Sursa Actualitatea Prahoveana

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191