Consiliul Local Ploiesti a RESPINS majorarea tarifelor la biletele TCE

Consiliul Local Ploiesti a RESPINS majorarea tarifelor la biletele TCE

Întruniți în ședință ordinară, consilierii locali ploieșteni au respins, cu 18 voturi împotrivă, două pentru și două abțineri, proiectul de hotărâre care propunea creșterea tarifelor pentru transportul în comun din Ploiești, la bilete și abonamentele valabile o zi pe toate traseele.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Inițial, consilierul local Gheorghe Sârbu (PNL) propusese amânarea discutării acestui proiect până după realizarea unui audit la societatea Transport Călători Express, dar acest amendament a fost respins de către aleșii ploieștenilor.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Reamintim că proiectul supus dezbaterii Consiliului Local Ploiești prevedea majorarea tarifului pentru o călătorie de la 2,50 lei la 3 lei și cel al unui abonament pe o zi valabil pentru toate traseele de la 6 lei la 10 lei.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191