Consiliul Local Ploiesti l-a mandatat pe primarul Volosevici sa voteze pentru rezilierea contractului cu ROSAL

Consiliul Local Ploiesti l-a mandatat pe primarul Volosevici sa voteze pentru rezilierea contractului cu ROSAL

Primarul Andrei Volosevici a primit mandat din partea Consiliului Local Ploiesti pentru a putea vota pentru rezilierea contractului cu ROSAL, in cadrul unei sedinte de CL care a avut loc astazi, la ora 13.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

ADI Deșeuri urmează să supună din nou la vot o propunere de reziliere a contractului cu Rosal pentru ridicarea deșeurilor din așa-zisul sector 2-6, care include și Ploieștiul. Dezbaterea vine la mai puțin de o lună de când primarii respinseseră o altă propunere de reziliere. Și acum, ca și atunci, procedura vine din cauza neplății redevenței.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Reprezentanții Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Parteneriat pentru Managementul Deșeurilor Ploiești – Prahova”, structură care gestionează activitatea de ridicare a deșeurilor în numele majorității primăriilor din județ, urmează să pună din nou în dezbatere o propunere de reziliere a contractului cu Rosal, după ce și în septembrie a avut loc un vot pe această temă.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

La fel ca date trecută, propunerea e pusă pe seama faptului că operatorul nu a plătit la timp redevența cuvenită către asociație pentru folosirea bunurilor puse la dispoziție de autoritățile locale.

Automat, conform statutului asociației, consiliile locale trebuie să-și împuternicească reprezentanții în Adunarea Generală a ADI pentru a putea vota.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191