Investitie de peste 20 milioane de euro/ Parcul Industrial Ploiesti a semnat contractul cu producatorul de bauturi Zarea S.A. Noi locuri de munca vor fi create la Mizil

Investitie de peste 20 milioane de euro/ Parcul Industrial Ploiesti a semnat contractul cu producatorul de bauturi Zarea S.A. Noi locuri de munca vor fi create la Mizil

Directorul general interimar al Ploiesti Industrial Parc (PIP), Andrei Turcanu, a anuntat semnarea unui contract cu producatorul de bauturi Zarea S.A., pentru o investitie majora in judetul Prahova.

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Compania va deschide o noua linie de productie in locatia din Mizil a Parcului Industrial Ploiesti, unde, cu aceasta ocazie, vor fi create sute de locuri de munca.

Ioana Neagu, umilita public de liberali acum 4 ani, s-a inscris in PNL inaintea alegerilor

Contractul prevedere inchirierea de catre PIP a unei suprafete de 25.000 mp, iar investitia preconizata va depasi suma de 20 milioane de euro.

Primarul PNL „Tudorică”, de la Păuleşti, şi-a pus ginerele candidat la Primăria Blejoi, tot din partea PNL

„De domnul Dumitru Tosa – vicepresedinte Zarea S.A. ma leaga o amicitie mai veche, din vremea cand eram Director General ANL. M-am bucurat ca la sfarsitul lunii septembrie mi-a facut o vizita la Ploiesti Industrial Parc, cu intentia de a discuta despre posibilitatea cesiunii unei suprafete de teren in locatia de la Mizil, in vederea construirii unei linii de productie pentru Vinuri Spumante, avand vedere ca Mizilul se afla in centrul Podgoriei Dealu Mare si pe Itinerariul ” Drumul Vinului „.

Discutiile au avansat in sens pozitiv, in sensul ca azi, 18 septembrie 2022, a fost semnat Contractul de Cesiune a unei suprafete de 25.000 mp in locatia Mizil, intre Ploiesti Industrial Parc S.A., avand ca actionar majoritar Consiliul Judetean Prahova si Zarea S.A. In cel mai scurt timp se vor depune documentele aferente obtinerii Certificatului de Urbanism, care va fi emis de Primaria Orasului Mizil.

Zarea S.A. are ca actionari Companiile Ambra – 51% si Karom Trading România – 36,13%, ambele fiind controlate de producatorul german de spumante Schloss Wachenheim, care detine mai multe fabrici în Germania, Polonia, Cehia si in Romania.

Investitia preconizata va depasi suma 20 de milioane euro, aceasta aducand beneficii orasului Mizil, generand totodata si crearea de noi locuri de munca.”, a anuntat Andrei Turcanu, directorul general interimar al Parcului.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191