Controale amănunțite la hotelul din Saturn, unde a fost ucisă Alina. Ce nereguli au descoperit anchetatorii

Controale amănunțite la hotelul din Saturn, unde a fost ucisă Alina. Ce nereguli au descoperit anchetatorii

Apar noi detalii în cazul crimei macabre din Mangalia! În aceste momente se desfășoară controale amănunțite la hotelul din Saturn, unde a fost ucisă Alina de cea mai bună prietenă a ei, Loredana. Iată ce nereguli au descoperit anchetatorii!

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) desfășoară acum controale la hotelul unde erau cazate Alina și Loredana, asta după ce Alina a fost ucisă de cea mai bună prietenă a ei.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Controale amănunțite la hotelul din Saturn, unde a fost ucisă Alina

Procurorii au cerut să fie făcute verificări în stațiunea Mangalia, acolo unde a fost ucisă Alina, după ce Loredana le-a mărturisit anchetatorilor care se ocupă de caz că angajații din localul unde ele munceau erau puși să lucreze mai mult decât prevede contractul făcut la job. La unul dintre controale s-a găsit o minoră care muncea pe timp de noapte, cu toate că acest lucru este ilegal.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Loredana, fata de 18 ani care a omorât-o pe Alina, a aruncat o parte din vina faptei ei pe persoanele care se ocupă de conducerea hotelului.

Ce sancțiuni au aplicat polițiștii

Polițiștii care au desfășurat controale în zona în care a fost ucisă Alina au aplicat două sancțiuni contravenționale în valoare de lei pentru încălcarea legii despre modul în care este angajat personalul.

Operatorul economic a fost sancționat de polițiști cu o amendă de lei pentru nerespectarea normelor de preparare și prelucrare a alimentelor de acolo, dar și o altă amendă în valoare de lei pentru depășirea capacității de depozitare. El a mai primit o amendă de lei amendă pentru produse și proceduri nesigure.

Mai mult decât atât, operatorul economic a primit o amendă de lei pentru neconcordanță între etichetele de pe produs și documentul de recepție și o amendă în valoare de lei pentru neutilizarea corespunzătoare a substanțelor dezinfectante.

Inspectorii de muncă au ridicat mai multe documente de la acest loc de muncă, au luat declarații de la toate cameristele care lucrează la hotelul din Saturn și îl așteaptă acum pe administrator pentru a veni cu acte de la hotel.

Localul alimentar al hotelului unde stăteau fetele a fost închis temporar din cauza deficiențelor găsite acolo de către inspectorii de la Protecția Consumatorului.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191