Copiii Andreei Berecleanu s-au mutat din România. Unde locuiesc Eva și Petru: „Se îngrijesc singuri, își fac curățenie singuri”

Copiii Andreei Berecleanu s-au mutat din România. Unde locuiesc Eva și Petru: „Se îngrijesc singuri, își fac curățenie singuri”

Andreea Berecleanu locuiește în prezent doar cu soțul ei, medicul estetician Constantin Stan, căci copiii ei din căsnicia cu Andrei Zaharescu s-au mutat în străinătate, la studii.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Dincolo de activitatea ei de peste 30 de ani în televiziune, Andreea Berecleanu e mama a doi copii. Din căsnicia cu Andrei Zaharescu, de care a divorțat în urmă cu aproximativ 10 ani, o are pe Eva Zaharescu, care are 22 de ani și de 6 ani e stabilită în Marea Britanie, dar și pe Petru, care are 18 ani.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Acum șase ani de zile, Eva Zaharescu a părăsit România și s-a mutat în Marea Britanie, la liceu. Ulterior a fost admisă și la facultate, iar în prezent își continuă acolo studiile. Anul trecut, și Petru, fratele ei, s-a mutat alături de ea, și el studiază în Anglia.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Invitată în podcastul lui Teo Trandafir, Andreea Berecleanu a făcut dezvăluiri despre copiii ei. „E vorba și de jobul de părinte, care este cel mai important, este fără sfârșit, este fără sfârșit, pe cuvânt! Nu am rămas nici cu Petru, este de doi ani acolo, este în al doilea an.

Dar e ca și cum ar fi aici. Eva gătește bine, se îngrijesc singuri, își fac curățenie singuri, stau împreună, asta este vestea cea mai tare pe care a primit-o Eva acum un an, că va sta cu fratele ei. O săptămână nu a vorbit cu mine”, a declarat Andreea Berecleanu, care a povestit cum l-a primit Eva pe fratele ei în Marea Britanie.

La început nu a fost încântată, dar acum frații se înțeleg foarte bine. „Pentru că…la momentul respectiv Petru avea sub 18 ani și atunci având sub 18 ani și post Brexit este o legislație care trebuie respectată și atunci trebuia să stea cu cineva care avea peste 18 ani, de fapt Eva trebuia să aibă peste 24, dar deja avea un istoric de 6 ani la Londra deja, fără reproș, de la școlile precedente, fără reproș în locurile închiriate, un istoric curat…a primit un cec în alb pentru a avea grijă de frățiorul ei de 17 ani.

Nu era un apartament cu multe dormitoare și atunci s-au dat cap în cap un pic și s-au obișnuit unul cu altul în cel mai scurt timp. Nu au avut încotro! Și acum se și înțeleg”.

Întrebată de Teo Trandafir cum s-a obișnuit fără copiii ei, Andreea Berecleanu, care e în prezent prezentatoare de știri la Prima TV, a recunoscut că a suferit mult. „A fost greu! Am zis așa, a plecat Eva, acum șase ani, și a plecat și Petru anul trecut.

Și a început să îmi fie rău, dar rău fizic. Toate analizele pe care eu le fac de câteva ori pe an erau pe linia roșie. Toate, dintr-o dată. Nu înțelegeam care e treaba. Am început să am dureri în capul pieptului, niște dureri atroce, luam calmante intravenoase.

După care descoperisem că deși făcusem niște investigații, o ecografie uzuală de abdomen, și nu aveam nicio problemă în afară de o bilă mai leneșă, dar eu mănânc destul de corect și nu am probleme. Dintr-o dată bila mea s-a umplut de pietre, multe și a trebuit să mă operez”, a mai explicat prezentatoarea, care își iubește la fel de mult copiii, nu face niciodată diferențe între ei.

„Am somatizat atât de tare povestea asta a lui, plecarea, fără să îmi dau seama într-o primă fază, încât fizic am clacat. La un moment dat m-am întrebat, că Eva este mai are cu patru ani decât Petru, și Eva mi-a spus de câteva ori: «Tu sigur îl iubești mai mult pe Petru decât pe mine, pentru că este copilașul mai mic, mai neajutorat, copilul lui mama, iubitul lui mama». Eu i-am zis că nu e adevărat, că nu există, i-am zis că îi ador pe amândoi. Atunci am zis de ce nu am simțit asta la plecarea Evei? Și de ce simt la Petru?

Era exact sindromul «cuibului părăsit», cum zic terapeuții. Atunci am zis că rămăsesem fără niciun copil în casă, și ce să vezi, Petru nu s-a izolat cum fac adolescenții, știi că fetele sunt explozive în perioada adolescenței, cauza fiind hormonii, băieții se autoizolează, închid ușa de la camera lor, se duc pe tot felul de jocuri și în general nu vor să te pupe.

Petru nu a fost așa, aștepta mereu să ajung acasă. Eram într-un permanent dialog și apoi mi-a dispărut căldura lor. (…) Atunci mi-am dat seama că este sindromul «cuibului părăsit», dar este și faptul că la Eva nu s-a manifestat, îmi era dor de ea, însă cred că eu am perceput-o mai puternică decât a fost ea. Că e independentă, puternică. În vreme ce pe Petru îl vedeam mai dependent de mine”, a încheiat vedeta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191