Copil de doi ani, mort după ce a inhalat un drog ascuns sub salteaua de la grădiniță. Alți trei minori au ajuns la spital

Copil de doi ani, mort după ce a inhalat un drog ascuns sub salteaua de la grădiniță. Alți trei minori au ajuns la spital

Un copil de doar doi ani a murit după ce a inhalat fentanil, un drog foarte puternic. Proprietara creșei alături de soțul ei sunt cercetați pentru fapta lor și riscă și primească închisoare pe viață.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Un copil în vârstă de doi ani a murit după ce ar fi inhalat un drog de 50 de ori mai puternic decât cocaina. Alți trei copii au ajuns la spital, fiind expuși la narcotice, într-o grădiniță din Bronx, New York.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Nicholas Dominici a murit la doi ani

Copilul de doi ani mergea la grădiniță de doar o săptămână și nimeni nu se aștepta că își va găsi sfârșitul. Poliția a anunțat că cei mici, cu vârste cuprinse între 8 luni și doi ani au inhalat fentanil la grădiniță, în timpul somnului. Perchezițiile făcute au demonstrat că în cadrul creșei, în camera copiilor a fost descoperit un kilogram de fentanil, ascuns sub o saltea.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Pe lângă substanțele interzise pe care le-au găsit, au fost descoperite și trei prese care se folosesc pentru împachetarea kilogramelor de droguri.

Grei Mendez, proprietara grădiniței din Bronx în vârstă de 36 de ani, precum și chiriașul ei, de 41 de ani sunt acuzați pentru posesie de stupefiante având intenția de a le ”distribui cu consecințe mortale și de conspirație pentru distribuirea de stupefiante cu consecințe mortale”, conform procurorilor federali.

În creșă avea loc trafic de droguri

Se pare că cei doi inculpați au săvârșit operațiunea de trafic de droguri în cadrul creșei și au ucis un bebeluș.

Pe imaginile de supraveghere se vede cum Mendez și-a sunat soțul de mai multe ori și îi spunea că bebelușii se simt rău, apoi a sunat la numărul de urgență. Când a venit soțul femeii, el a scos mai multe pungi cu substanțe interzise.

Proprietara creșei a șters în jur de de mesaje text din telefonul ei, înainte de fie arestată, dar oficialii au reușit să le recupereze și au aflat cu ce se ocupa femeia.

Aceasta neagă implicarea ei în acest caz și a mărturisit că a închiriat camera unei persoane, fără să știe că se depozitează droguri. Ambii riscă închisoare pe viață, la finalul procesului, dacă vor fi găsiți vinovați.

CITEȘTE ȘI: Care este starea de sănătate a celor cinci muncitori răniți în explozia de la Călimănești. Doi au fost intubaţi la spitale din Bucureşti

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191