Copilărie plină de lipsuri pentru George Tănase, fost concurent America Express: „Nu am avut acces la apă potabilă”

Copilărie plină de lipsuri pentru George Tănase, fost concurent America Express: „Nu am avut acces la apă potabilă”

Dacă în prezent este unul dintre cei mai cunoscuți oameni din online, trecutul lui George Tănase nu a fost deloc unul ușor. Fostul concurent America Express 2023, coechipierul lui Ionuț Rusu, a făcut o serie de dezvăluiri despre trecutul său plin de lipsuri. 

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Ionuț Rusu și George Tănase au făcut echipă în America Express, însă parcursul lor s-a terminat în ediția cu numărul 19. Înainte de a fi eliminați, cei doi au fost supuși unei probe în care trebuiau să care mai multe butoaie de apă potabilă unei familii. Acela a fost momentul care l-a determinat pe George Tănase să facă o serie de dezvăluiri dureroase, amintindu-și că în copilărie nu avea apă potabilă, astfel că era nevoit să care de la Dunăre. 

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

George Tănase: „Eram nevoiți să mergem cu căruța, cu niște butoaie mari”

În cadrul reality-show-ului de la Antena 1, fostul concurent George Tănase a mărturisit că în copilărie familia lui nu avea apă potabilă, astfel că era nevoită să meargă să aducă de la Dunăre, cu căruță, apă depozitată în butoaie mari. De asemenea, apa adusă o foloseau și pentru a se hidrata, dar era necesară și la consum, pentru a face mâncare sau a spăla rufe. 

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

„Eu când eram mic nu am avut acces la apă potabilă și eram nevoiți să mergem cu căruța, cu niște butoaie mari, și să aducem de la Dunăre. Încărcam, le aduceam înapoi, cu alea spălam covoarele, preșurile, hainele, din apa aia mai fierbeam și făceam mâncare! Nu am avut ( apă potabilă)”, a mărturisit comediantul, în cadrul America Express.

Ionuț Rusu a empatizat cu colegul său 

Ionuț Rusu a empatizat cu George Tănase și a susținut același punct de vedere: faptul că este total neplăcut să nu ai acces la resursele necesare pentru un trai decent. 

„Este oribil să nu ai acces la toate resursele astea cu care ne-am obișnuit, mai ales prin prisma faptului că noi am avut-o mereu”, a argumentat și Ionuț Rusu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191