Copilul aruncat de mama lui pe geam în Botoșani se află în stare foarte gravă. Ce spun medicii despre șansele de supraviețuire: ”Din păcate…”

Copilul aruncat de mama lui pe geam în Botoșani se află în stare foarte gravă. Ce spun medicii despre șansele de supraviețuire: ”Din păcate…”

Au apărut noi informații despre starea celuilalt copil aruncat de mama lui pe geamul hotelului din Botoșani. Băiețelul de 3 ani se află, în continuare, în stare foarte gravă și nu s-a trezit din comă. Medicii au făcut declarații îngrijorătoare despre șansele lui de supraviețuire.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Vestea tragică că o mamă a recurs la un gest extrem și și-a aruncat pe geam copiii de 2 și 3 ani a ajuns în atenția tuturor. Unul dintre cei doi copii a murit, iar băiețelul de trei ani se află, în continuare, în spital. Deși sunt rezervați, medicii au vorbit despre starea lui de sănătate și mai ales despre ce șanse are să supraviețuiască.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Copilul aruncat de mama lui pe geam în Botoșani se află încă în comă

După ce a fost aruncat pe geam de mama lui, copilul a fost transportat la spital și a ajuns sub îngrijrea medicilor. Însă, băiețelul de trei ani se află în comă profundă, cu leziuni grave, aproape imposibil de tratat. Medicii sunt rezervați când vine vorba despre șansele pe care le are să supraviețuiască, deoarece rănile lui sunt extrem de grave.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Băiețelul a fost internat la secția de Terapie Intensivă de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, iar medicii depun eforturi uriașe pentru a-i salva viața.

Însă, din cauza contuziilor cerebrale, medicii nu pot să îi trateze neurochirurgical rănile. Acest lucru înseamnă că rănile pe care le are nu pot beneficia de tratament, motiv pentru care situația este incertă.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă femeia

Cazul femeii din Botoșani a ridicat semne de întrebare în ceea ce privește gestul pe care l-a făcut, deoarece se știa despre ea că este o mamă care are grijă de copiii ei. Așadar, psihologul criminalist Tudorel Butoi a clarificat situația și a spus că femeia suferă de depresie și început de schizofrenie, iar acest gest ar fi o răzbunare față de soțul ei.

Părerea psihologului criminalist este susținută și de mesajul de adio pe care aceasta i-a scris-o soțului ei, în care i-a mărturisit că este nevoită să facă ceva ce nu își dorește, însă speră să fie fericit fără ea și copii. Totul ar fi pornit după ce femeia a aflat că bărbatul este deranjat de faptul că trebuie să îi susțină financiar pe ea și pe copii.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191