Copilul care a prezis pandemia Covid-19, premoniții sumbre! A vorbit inclusiv despre România: „Nu sunt aici pentru a speria”

Copilul care a prezis pandemia Covid-19, premoniții sumbre! A vorbit inclusiv despre România: „Nu sunt aici pentru a speria”

Abhigya Anand, copilul profet indian care a uimit lumea cu predicțiile sale, a lansat alte previziuni, „nu pentru a speria, ci pentru a avertiza”. El este și cel care a prezis coronavirusul.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Abhigya Anandi: „România va trece printr-o transformare uriașă”  

În plus, de data aceasta, Abhigya Anandi, adolescentul în vârstă de doar 17 ani,  a discutat și despre ceea ce se va întâmpla cu România, specificând faptul că țara noastră va trece printr-o „transformare uriașă”.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Mai mult decât atât, tânărul profet a ținut să puncteze că românii vor avea și oportunități, dar și multe dificultăți. „Nu sunt aici pentru a speria, ci pentru a avertiza. Fiecare schimbare aduce dificultăți, dar și oportunități. Sunt convins că România va supraviețui”, a afirmat acesta.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Cum se poate ieși cu bine într-o perioadă dificilă

Abhigya Anandi a subliniat faptul că, credința în Dumnezeu este primul lucru care îi va ajuta pe oameni să reziste în fața greutăților. De asemenea, profetul indian, a oferit tuturor un sfat, să nu-și mai facă rău unul altuia.

Pe de altă parte, el a explicat ce trebuie să facem pentru a ne păstra imunitatea ridicată. „Acces cât mai puțin tehnologiile moderne, iar oamenii să stea cât mai mult timp la aer curat și să facă exerciții fizice„, ne-a sf[tuit Anandi.

Problemele pot să fie rezolvate cu emoții pozitive

În plus, acesta este de părere că, emoțiile pozitive sunt cele mai importante când sunt probleme. „Multe publicații încearcă să creeze panică pe baza predicțiilor mele, însă eu doar avertizez oamenii de ceea ce s-ar putea întâmpla. La final, totul rămâne la latitudinea fiecăruia dintre noi”, a mai spus el.

Un alt sfat din partea tânărului profet este să consumăm cât mai multe legume și fructe care sunt cultivate în propriile grădini. „Aveți mare grijă de sănătatea mentală și nu mai suferiți pentru că vă veți da sănătatea peste cap„, conchide acesta.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191