Copilul de 3 ani aruncat pe geamul unui hotel de propria mamă se luptă să trăiască. Zilele trecute trebuia să fie deconectat de la aparate

Copilul de 3 ani aruncat pe geamul unui hotel de propria mamă se luptă să trăiască. Zilele trecute trebuia să fie deconectat de la aparate

Noi informații despre cazul șocant din Botoșani au apărut în urmă cu puțin timp. După ce mama de 23 de ani, care și-a aruncat copiii pe geamul hotelului în care s-a cazat a fost reținută de autorități, dar și după ce copilul urma să fie deconectat de la aparatele care îl țineau în viață, se pare că acesta se luptă acum să trăiască.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Un caz șocant a avut loc, săptămânile trecute, în Botoșani. Lorela Babii este mama în vârstă de 23 de ani care și-a aruncat cei doi copii pe geamul unui hotel. În urma acestui gest, unul dintre ei a murit, în timp ce cel de-al doilea se luptă între viață și moarte.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Copilul de 3 ani aruncat de propria mamă pe geamul unui hotel se luptă să trăiască

Gabriel, copilul în vârstă de trei ani, care a trecut prin chinuri groaznice după ce mama sa l-a aruncat de la etajul unui hotel din Botoșani, a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgențe pentru Copii “Sf. Maria” din Iaşi. Micuțul se luptă acum să trăiască, asta după ce, zilele trecute, medicii urmau să îl deconecteze de la aparate.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Copilul se afla la terapie intensivă, şi este supravegheat multidisciplinar. Starea lui este în continuare una critică”, a declarat dr. Solange Tamara Roşu, medic şef UPU, spitalul “Sf. Maria”.

Femeia care s-a aruncat cu copii de la etaj, cercetată penal

Mama în vârstă de 23 de ani s-a aruncat de la fereastra unui hotel împreună cu cei doi copii, în vârstă de doi, respectiv trei ani, apoi a amenințat că se va sinucide.

După ce cel mic a murit, cel mare este a fost adus în stare critică la Spitalul Clinic „Prof. Nicolae Oblu” din Iași.

Acum, femeia ce și-a aruncat copii pe geam la Hotelul Tineretului se află în spatele gratiilor. Mai mult decât atât, aceasta este cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de omor și tentativă de omor.

CITEȘTE ȘI: Mama care și-a aruncat copiii pe geamul hotelului din Botoșani, reținută de autorități. Lorela urmează să fie audiată

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191