Copilul de trei ani, aruncat de mama lui pe geamul hotelului, urmează să fie deconectat de la aparate. Micuțul este în moarte cerebrală: ”Ce am făcut să merit…”

Copilul de trei ani, aruncat de mama lui pe geamul hotelului, urmează să fie deconectat de la aparate. Micuțul este în moarte cerebrală: ”Ce am făcut să merit…”

Copilul de trei ani, care a ajuns la spital după ce mama lui l-a aruncat pe greamul hotelului, urmează să fie deconectat de la aparate. Medicii au dezvăluit că micuțul a intrat în moarte cerebrală, iar tatăl lui, Alexandru, este devastat de durere.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Un alt caz a șocat România în urmă cu doar două zile, după ce o mamă a vrut să își pună capăt zilelor și s-a aruncat pe geam cu cei doi copii ai ei.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Ea a supraviețuit, în timp ce unul dintre băieți a murit, iar altul a ajuns în stare foarte gravă la spital. Încă de la început, medicii au fost rezervați în ceea ce privește șansele lui de supraviețuire.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Copilul de trei ani urmează să fie deconectat de la aparate la spitalul din Iași

Băiețelul a ajuns la spitalul din Iași cu răni foarte grave, despre care medicii au spus că nu pot fi tratate. După două zile de stat în spital, aceștia au dat vestea că băiețelul de trei ani urmează să fie deconectat de la aparate, deoarece a intrat în moarte cerebrală, iar șansele sale de supravieșuire sunt aproape inexistente.

Tatăl copilului trece printr-o dramă greu de imaginat. După ce și-a pierdut unul dintre copii, iar soția lui a ajuns internată la Secția de Psihiatrie, a aflat vestea că și cel de-al doilea băiețel va muri. Alexandru și-a petrecut ultimele zile rugându-se pentru copilul lui, iar vestea că acesta nu își va mai reveni l-a devastat.

Mama celor doi copii i-a trimis soțului un mesaj de rămas bun

Înainte de a recurge la gestul extrem, mama celor doi copii i-a trimis soțului ei un mesaj de rămas bun. Lorela Babii nu i-a spus exact ce urmează să facă, însă a spus că va scăpa de ea și de copii și speră să fie fericit, deoarece nu va mai fi nevoit să îi susțină financiar.

Femeia ar fi aflat că Alexandru este deranjat de acest lucru, motiv pentru care s-a simțit o povară pentru el.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191