Corina Caciuc este însărcinată? Anunțul pe care l-a facut chiar de ziua lui Laurentiu Reghecampf: ”1+1=4” / FOTO

Corina Caciuc este însărcinată? Anunțul pe care l-a facut chiar de ziua lui Laurentiu Reghecampf: ”1+1=4” / FOTO

Veste bombă în showbiz-ul românesc! Corina Caciuc a dat de înțeles că ar fi însărcinată! Iubita lui Laurențiu Reghecampf a postat o imagine de ziua antrenorului, care se pare că ar putea să fie anunțul unei noi sarcini. Aceasta a scris în descrierea imagini ”1+1=4”, iar felicitările nu au întârziat să apară!

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au pus fanii pe jar! Iubita antrenorului a dat de înțeles, chiar de ziua lui, că s-ar pregăti pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Se pare că aceasta ar fi însărcinată, judecând după textul pe care l-a scris în descrierea imaginii de pe rețelele de socializare. Chair dacă sarcina nu a fost încă confirmată, felicitările nu au încetat să apară!

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

Corina Caciuc ar fi însărcinată

Deși a început într-un moment tumultos, relația lui Laurențiu Reghecampf cu Corina Caciuc merge din ce în ce mai bine! Cei doi au mers împreună în vacanțe, își cresc fiul cel mic cu iubire, iar acum se pare că cei doi au planuri mari împreună! Iubita antrenorului i-a făcut o urare de ziua lui de naștere, însă ceea ce a atras atenția tuturor a fost textul pe care l-a scris.

În imaginea pe care a postat-o apare fiul lor, Liam, iar în fața micuțului se află un tort. Ei bine, în afară de celebra urare aniversară, Corina Caciuc i-a mai scris lui Laurențiu Reghecampf și textul ”1+1=4”, sugerând astfel că familia lor se va mări curând. De asemenea, printre hashtag-urile imaginii se află și ”bigbrother”, făcând referire la Liam, primul lor fiu. Acest lucru nu a trecut neobservat de fani, care i-au scris Corinei Caciuc mesaje de felicitare.

”Să vă trăiască, să vă aducă numai bucurii!”, ”Să înțeleg că mai vine un bebe?”, ”Felicitări! Să vă bucurați mereu! E absolut minunat!”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-au scris fanii.

Fiul celor doi a împlinit un an

În urmă cu un an, cei doi au devenit, oficial, o familie, când fiul lor, Liam, a venit pe lume. Micuțul și-a sărbătorit ziua de naștere în luna mai din acest an, iar Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au organizat un eveniment impresionant, de care cu siguranță își vor aminti cu drag peste mulți ani. Cei doi i-au făcut un tort și i-au scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

”La mulți ani, băiețelul meu”, a scris Corina Caciuc, pe Instagram.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191